RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#29795  Szerző: mgabor

hdshouter írta:MR1-et ki a sz*r hallgat?
attól, hogy te nem hallgatod, mindenhol nagyobb a hallgatottsága, mint az MR2-nek...
amúgy keresve se találsz olyan embert itt a fórumon, aki nálam jobban vágyik az újra, de az MR2 zenei kínálata szerintem azért elég szűkös és ismétlődő, tartalmilag meg nulla az egész rádió, az meg egy külön vicc, hogy még csak felhívni se lehet őket, vagy egy sms-t küldeni nekik, annyira csak szól bele a világba...
 #29794  Szerző: hdshouter

árpi írta:Nem lenne rossz ötlet bezárni az MR 2-t, a frekvenciáit megkaphtná az MR 1, az MR 1 motsani helyén meg létre lehetne hozni regionális adásokat (régiónként),az MR6 stúdióira épülve. Az MR 6 frekvenciáit meg vissza lehetne adni az ORTT-nek.
Nem támogatom... MR1-et ki a sz*r hallgat? Már bocs... Az a baj, hogy alapvetően a magyar ember nem nyitott az újra, pedig néha nem ártana!
MR6... Annak több értelme lenne ugyan, de azért nem kéne belőle több, mint amennyi most van!
Én sajnálnám, ha megszűnne az MR2... Nagy úttörő (volt) a magyar- és kis részben a külföldi underground zenei élet fellendítésében, és népszerűsítésében. Kár lenne érte...
 #29780  Szerző: Vendég

Nem lenne rossz ötlet bezárni az MR 2-t, a frekvenciáit megkaphtná az MR 1, az MR 1 motsani helyén meg létre lehetne hozni regionális adásokat (régiónként),az MR6 stúdióira épülve. Az MR 6 frekvenciáit meg vissza lehetne adni az ORTT-nek.
 #29745  Szerző: VidámSrác

mgabor írta:
djlacee írta:Pedig egy országos TOP40 rádió nagyon hiányzik (Rádió 1 nem az :hehe: )
szerintem meg egy jelentősebb zenei ízlésjavulás hiányzik ennek az országnak... :)
a kettő pedig nem feltétlenül üti egymást ;)
 #29697  Szerző: mgabor

djlacee írta:Pedig egy országos TOP40 rádió nagyon hiányzik (Rádió 1 nem az :hehe: )
szerintem meg egy jelentősebb zenei ízlésjavulás hiányzik ennek az országnak... :)
 #29696  Szerző: djlacee

Pedig egy országos TOP40 rádió nagyon hiányzik (Rádió 1 nem az :hehe: )
 #29695  Szerző: mgabor

árpi írta:Ez a neo vagy neon vagy beo vagy leo fm vagy mi is mr2 lesz zeneileg,tutttti. :D

Úgyhogy nem kell félni az mr2 fanoknak.
annyiban, hogy az MR2 zenei szerkesztője Izil, a Neo-é meg valószínűleg Nesta lesz, és hát mindketten az EstFM-ben nevelkedtek :)
 #29682  Szerző: Vendég

SzD írta:Annál kicsit populárisabb lesz szerintem.
Szerintem meg lesz annyi eszük, hogy értelmesebben építik fel, napszakok szerint a zenei óráikat és lesz populáris és kevésbé populáris időszak is. Nem úgy mint az MR2, ami egy 3000-res winamplista shufflézva és repeatolva... :S
 #29680  Szerző: SzD

Annál kicsit populárisabb lesz szerintem.
 #29679  Szerző: Vendég

Ez a neo vagy neon vagy beo vagy leo fm vagy mi is mr2 lesz zeneileg,tutttti. :D

Úgyhogy nem kell félni az mr2 fanoknak.
  • 1
  • 579
  • 580
  • 581
  • 582
  • 583
  • 627