RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#29830  Szerző: Cicoo

olvaso1 írta:Arra én is!
A Naplóban láttam hogy egyik ortt-s mutogatta a pályázatokat..konkrétan a Juventusét és az FM1 Konzorciumét. Ég és föld a külső borítás. A Juventusé színes logójukkal ellátott az fm1-é pedig szó szerint fehér alapon fekete szöveg.

Ebből számomra sokminden kiderül...
Nem a logónak kell színesnek lennie, hanem az arculatnak.. (De ez is bizonyítja, hogy szépen csomagolva a szart is el lehet adni..)
 #29827  Szerző: rsite1

olvaso1 írta:
árpi írta:Kíváncsaian várom a jövő héten nyilvánosságra hozandó pályázatokat
Arra én is!
A Naplóban láttam hogy egyik ortt-s mutogatta a pályázatokat..konkrétan a Juventusét és az FM1 Konzorciumét. Ég és föld a külső borítás. A Juventusé színes logójukkal ellátott az fm1-é pedig szó szerint fehér alapon fekete szöveg.

jaj istenem. szép a pályázat borítója? ezt nem mondod komolyan?
 #29826  Szerző: Zsolt

olvaso1 írta:
:o :o :o
Elég ügyes vagy!
 #29825  Szerző: szemilan

árpi írta:Kíváncsaian várom a jövő héten nyilvánosságra hozandó pályázatokat
Arra én is!

#29822  Szerző: mgabor

Zsolt írta:Azért várható volt, hogy hazai bulvármédia teljes mértékben kiáll a Sláger és a Danubius mellett.
Egyi másik fórumon olvastam, de tényleg érdekes analógia, mikor a Bumerángban volt ez a biciklis-kiirtós eset, akkor a magyar (főleg szenny)sajtó valahogy nem annyira bántotta őket, sőt még az ORTT lett letolva, hogy hogy merészelnek ekkora bírságokat kiszabni szerencsétlen Slágernek, ellentétben a Tilos rádiós esettel, ahol a Tilos rendesen megkapta a magáét...
mert a Tilos sose fog reklámidőt venni a TV2-n.
 #29820  Szerző: Vendég

Kíváncsaian várom a jövő héten nyilvánosságra hozandó pályázatokat
 #29819  Szerző: Zsolt

Azért várható volt, hogy hazai bulvármédia teljes mértékben kiáll a Sláger és a Danubius mellett.
Egyi másik fórumon olvastam, de tényleg érdekes analógia, mikor a Bumerángban volt ez a biciklis-kiirtós eset, akkor a magyar (főleg szenny)sajtó valahogy nem annyira bántotta őket, sőt még az ORTT lett letolva, hogy hogy merészelnek ekkora bírságokat kiszabni szerencsétlen Slágernek, ellentétben a Tilos rádiós esettel, ahol a Tilos rendesen megkapta a magáét...
 #29818  Szerző: SzD

molnarb írta:Aki nem látta volna esetleg:
http://www.youtube.com/watch?v=gqtZePtGRhk
Hahh... :o
Azt gondoltam, hogy a pályázati anyagok nem egy A/4-es lapból állnak, de azért kicsit meglepett, hogy mennyi cucc tartozik egy-egy pályázathoz.
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 149