RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#29834  Szerző: Rádiós

Egész vicces amit az országos frekvenciákkal kapcsolatban hallani. A Sláger rádió különböző fórumokon hülyíti a népet (folytatja a butítást), hogy menjenek tüntetni mellettük és írjanak petíciót a megmaradásukért. Senki nem mondja meg nekik, hogy ezzel semmit sem érnek el, csak épp hergelik őket. A Danubius csendben van, mert már most tudni, hogy a stáb nagy része meg fog menekülni. Amikor egy kis rádió bezárt, mert a tulaj eladta, vagy csődbe ment, senki nem verte az asztalt. Azokért az emberekért, cégekért, egy politikus, vagy közismert személy nem állt ki, ám most mindenki okos és már tudja, mi lesz az új rádiókban.
Bochkor Gábor, hihetetlen ámokfutásba kezdett a millióiért. Mert ezt ugye nem tudja a hallgató. Nem minimálbérért és nem 110-120 nettóért osztja az eszet! Bár ha ennyiért is fontos a hallgató, akkor lesz munkád, november 18 után is! Tudta mindenki aki a Slágerben vagy a Danban dolgozott, hogy lesz pályázat és vagy sikerül, vagy nem!
Sokan pletykálnak sok félét, többek között azt, hogy ezek az új rádiók, beszédesebbek lesznek a mostaniaknál. Érdekes. A Petőfi zenés rádió lett, rétegzenével és ha tényleg így lesz, akkor két beszédes rádiót kapunk. Minek az MR2? Minek az MR3? Havi 4-600 ezerért, napi négy órát kell dolgozni, technikussal és mindösszesen 240 másodpercet kell beszélni. Nemá! Komolyan ezt lehet csinálni? Akkor mostantól minden kis rádió szarjon a szabályokra, mert nagyon úgy tűnik, csak a kicsikre vonatkozik a törvény. Hol a szakma? Hol vannak a rádió tulajdonosok, akik megmondják amúgy a tutit?
Még egy kicsi a Sláger és Danubius témához. A Heti hetesben, Jáksó elszólta magát, hogy nekik lesz munkájuk és ennek megfelelően, védte is az új rádiókat, ahogy Hajós András is, aki szintén helyet kap majd országos rádióban. Elég a siránkozásból! Eddig tartott a siker. Törődjetek bele, vagy forduljatok szakemberhez!
 #29830  Szerző: Cicoo

olvaso1 írta:Arra én is!
A Naplóban láttam hogy egyik ortt-s mutogatta a pályázatokat..konkrétan a Juventusét és az FM1 Konzorciumét. Ég és föld a külső borítás. A Juventusé színes logójukkal ellátott az fm1-é pedig szó szerint fehér alapon fekete szöveg.

Ebből számomra sokminden kiderül...
Nem a logónak kell színesnek lennie, hanem az arculatnak.. (De ez is bizonyítja, hogy szépen csomagolva a szart is el lehet adni..)
 #29827  Szerző: rsite1

olvaso1 írta:
árpi írta:Kíváncsaian várom a jövő héten nyilvánosságra hozandó pályázatokat
Arra én is!
A Naplóban láttam hogy egyik ortt-s mutogatta a pályázatokat..konkrétan a Juventusét és az FM1 Konzorciumét. Ég és föld a külső borítás. A Juventusé színes logójukkal ellátott az fm1-é pedig szó szerint fehér alapon fekete szöveg.

jaj istenem. szép a pályázat borítója? ezt nem mondod komolyan?
 #29826  Szerző: Zsolt

olvaso1 írta:
:o :o :o
Elég ügyes vagy!
 #29825  Szerző: szemilan

árpi írta:Kíváncsaian várom a jövő héten nyilvánosságra hozandó pályázatokat
Arra én is!

#29822  Szerző: mgabor

Zsolt írta:Azért várható volt, hogy hazai bulvármédia teljes mértékben kiáll a Sláger és a Danubius mellett.
Egyi másik fórumon olvastam, de tényleg érdekes analógia, mikor a Bumerángban volt ez a biciklis-kiirtós eset, akkor a magyar (főleg szenny)sajtó valahogy nem annyira bántotta őket, sőt még az ORTT lett letolva, hogy hogy merészelnek ekkora bírságokat kiszabni szerencsétlen Slágernek, ellentétben a Tilos rádiós esettel, ahol a Tilos rendesen megkapta a magáét...
mert a Tilos sose fog reklámidőt venni a TV2-n.
 #29820  Szerző: Vendég

Kíváncsaian várom a jövő héten nyilvánosságra hozandó pályázatokat
 #29819  Szerző: Zsolt

Azért várható volt, hogy hazai bulvármédia teljes mértékben kiáll a Sláger és a Danubius mellett.
Egyi másik fórumon olvastam, de tényleg érdekes analógia, mikor a Bumerángban volt ez a biciklis-kiirtós eset, akkor a magyar (főleg szenny)sajtó valahogy nem annyira bántotta őket, sőt még az ORTT lett letolva, hogy hogy merészelnek ekkora bírságokat kiszabni szerencsétlen Slágernek, ellentétben a Tilos rádiós esettel, ahol a Tilos rendesen megkapta a magáét...
 #29818  Szerző: SzD

molnarb írta:Aki nem látta volna esetleg:
http://www.youtube.com/watch?v=gqtZePtGRhk
Hahh... :o
Azt gondoltam, hogy a pályázati anyagok nem egy A/4-es lapból állnak, de azért kicsit meglepett, hogy mennyi cucc tartozik egy-egy pályázathoz.
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 149