Országos oldies hálózatok meg sok helyen működnek, hogy messzire ne menjünk, pl. a Jemné Melódie a szlovákoknál, vagy a Kronehit a sógoroknál.Kronehit?
Országos oldies hálózatok meg sok helyen működnek, hogy messzire ne menjünk, pl. a Jemné Melódie a szlovákoknál, vagy a Kronehit a sógoroknál.Kronehit?
mgabor írta:én tudom, hogy vannak itt, akik szeretik a nosztalgiát, de akkor se érzem normális dolognak, hogy 2009-ben országos kereskedelmi rádión még mindig minden nap menjen pl. Balázs Fecó, és ezzel a leghallgatottabbnak lehessen lenni... nem tudom, milyen leszek, ha megöregszek, de lehet, hülyét kapnék, ha akkor majd éjjel-nappal azt hallgatnám, amit most is...Ha nem is pont Balázs Fecó (bár 20 éve a Korálban még jó volt), de a retro elfér egy országoson akkor, ha a többin más megy. Lehetne persze pl. országos a Roxy, vagy a Rise, nem is lenne baj, na meg ott a Petőfi is. Ne felejtsd el azonban azt, hogy az, hogy most ennyire hallgatott lehet egy retrórádió, talán - többek között - annak is köszönhető, hogy a mai zenék nem az igaziak. Tele vannak feldolgozásokkal, amikről a fiatalok azt hiszik, hogy fú de jó új zenék, pedig retrók azok is. Országos oldies hálózatok meg sok helyen működnek, hogy messzire ne menjünk, pl. a Jemné Melódie a szlovákoknál, vagy a Kronehit a sógoroknál.
Rádiós írta:Már nem sokan játszanak amúgy Karthagot meg Hevesi Tomit. Feledésbe merült mint lassan a Sláger. Vagy mégse?én tudom, hogy vannak itt, akik szeretik a nosztalgiát, de akkor se érzem normális dolognak, hogy 2009-ben országos kereskedelmi rádión még mindig minden nap menjen pl. Balázs Fecó, és ezzel a leghallgatottabbnak lehessen lenni... nem tudom, milyen leszek, ha megöregszek, de lehet, hülyét kapnék, ha akkor majd éjjel-nappal azt hallgatnám, amit most is...