RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#30585  Szerző: Pasa

mgabor írta:én tudom, hogy vannak itt, akik szeretik a nosztalgiát, de akkor se érzem normális dolognak, hogy 2009-ben országos kereskedelmi rádión még mindig minden nap menjen pl. Balázs Fecó, és ezzel a leghallgatottabbnak lehessen lenni... nem tudom, milyen leszek, ha megöregszek, de lehet, hülyét kapnék, ha akkor majd éjjel-nappal azt hallgatnám, amit most is...
Ha nem is pont Balázs Fecó (bár 20 éve a Korálban még jó volt), de a retro elfér egy országoson akkor, ha a többin más megy. Lehetne persze pl. országos a Roxy, vagy a Rise, nem is lenne baj, na meg ott a Petőfi is. Ne felejtsd el azonban azt, hogy az, hogy most ennyire hallgatott lehet egy retrórádió, talán - többek között - annak is köszönhető, hogy a mai zenék nem az igaziak. Tele vannak feldolgozásokkal, amikről a fiatalok azt hiszik, hogy fú de jó új zenék, pedig retrók azok is. Országos oldies hálózatok meg sok helyen működnek, hogy messzire ne menjünk, pl. a Jemné Melódie a szlovákoknál, vagy a Kronehit a sógoroknál.
 #30576  Szerző: mgabor

dénagylajof
nemavanap éf nemavahold

:D
 #30573  Szerző: mgabor

Rádiós írta:Már nem sokan játszanak amúgy Karthagot meg Hevesi Tomit. Feledésbe merült mint lassan a Sláger. Vagy mégse?
én tudom, hogy vannak itt, akik szeretik a nosztalgiát, de akkor se érzem normális dolognak, hogy 2009-ben országos kereskedelmi rádión még mindig minden nap menjen pl. Balázs Fecó, és ezzel a leghallgatottabbnak lehessen lenni... nem tudom, milyen leszek, ha megöregszek, de lehet, hülyét kapnék, ha akkor majd éjjel-nappal azt hallgatnám, amit most is...

hallgatok, persze, olyat, amit régebben is, de nagy többségben kellenek az új impulzusok :)
 #30571  Szerző: egon2

Az előbb belehallgattam a web tv-s közvetitésbe,eléggé akadozik egyébkén!Az egyik müsorvezető mondta a másiknak,hogy nem búcsúzni jöttek,mert azon dolgoznak,hogy továbbra is legyen Sláger Rádió.
Lehet tényleg a Rádió1 helyén fog szóllni?
 #30569  Szerző: centerweb

Rádiós írta:Most még az lenne a szép h gyorsan egy H1N1 végig söpör a tömegen, hogy ne felejtsék el őket.
Ez hatalmasat ütött! :lol: Egyébként a kamerán is látni hogy szakad az eső.
 #30567  Szerző: Rádiós

Most még az lenne a szép h gyorsan egy H1N1 végig söpör a tömegen, hogy ne felejtsék el őket.
 #30566  Szerző: Rádiós

A 60 megás net ellenére folyton leakad a közvetítés szal jól ráfeküdtek. Már nem sokan játszanak amúgy Karthagot meg Hevesi Tomit. Feledésbe merült mint lassan a Sláger. Vagy mégse?
 #30562  Szerző: mgabor

szimpátiakoncert, Karthágó: "a sláger rádió már azonnal játszotta az új lemezünket, ahogy megjelent, mi a címe, ferikém, mindig elfelejtem"
 #30542  Szerző: centerweb

mgabor írta:ez a Hooligans a magyar popzene csodája, se énekelni nem tudnak, se zenélni, a dalaik se jók, a koncertjeik fele botrányos, mégis futtatják :)
Ezzel egyetértek! :)
 #30539  Szerző: mgabor

ez a Hooligans a magyar popzene csodája, se énekelni nem tudnak, se zenélni, a dalaik se jók, a koncertjeik fele botrányos, mégis futtatják :)
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 149