RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#32782  Szerző: Jani

Sakál írta:
Pasa írta:Jó, rendben, kissé keményen fogalmaztam (ideges lettem). Persze, hogy a jó dance nem igénytelen, hiszen azt én is szeretem, és utóbbi időben a Roxyn is volt olyan néha. Inkább a Rise-féle vonalat rágógumizom le, és sajnos az lesz a Sztár helyén. Fő bajom azzal van amúgy, hogy míg megszűnik az összes oldies rádió, felesleges dömping lesz a fiatalokhoz szóló rádiókból, mikor pont ők azok, akik jól elvannak az mp3-mal meg a nettel is. Inkább az idősebbek hallgatnak rádiót (illetve most már majd ők sem).
Idő kérdése és úgyis helyre kell állnia a "rend"-nek sztem, mert hosszú távon nem működik ez a helyzet, hogy bizonyos zenét játszó rádiókból sok van, másból meg egy sem. Amúgy sztem a Rise-on többnyire kulturált clubzene megy, de értem, hogy a sokan vannak, akik nem éreznek rá ennek az ízére, nem is baj, ha nem szarozzuk le amit a másik szeret. Pl. most az Aurora - Dreaming szól. Mi ezzel a zenével a baj??? ;)
Az az egyik kedvencem. ;)
 #32766  Szerző: Pasa

Sakál írta:Pl. most az Aurora - Dreaming szól. Mi ezzel a zenével a baj??? ;)
Semmi, semmi, az is kell nyilván, de én szívesebben hallgatnám, ha pl. Den Harrow - Future Brain szólna.
 #32761  Szerző: Sakál

Pasa írta:Jó, rendben, kissé keményen fogalmaztam (ideges lettem). Persze, hogy a jó dance nem igénytelen, hiszen azt én is szeretem, és utóbbi időben a Roxyn is volt olyan néha. Inkább a Rise-féle vonalat rágógumizom le, és sajnos az lesz a Sztár helyén. Fő bajom azzal van amúgy, hogy míg megszűnik az összes oldies rádió, felesleges dömping lesz a fiatalokhoz szóló rádiókból, mikor pont ők azok, akik jól elvannak az mp3-mal meg a nettel is. Inkább az idősebbek hallgatnak rádiót (illetve most már majd ők sem).
Idő kérdése és úgyis helyre kell állnia a "rend"-nek sztem, mert hosszú távon nem működik ez a helyzet, hogy bizonyos zenét játszó rádiókból sok van, másból meg egy sem. Amúgy sztem a Rise-on többnyire kulturált clubzene megy, de értem, hogy a sokan vannak, akik nem éreznek rá ennek az ízére, nem is baj, ha nem szarozzuk le amit a másik szeret. Pl. most az Aurora - Dreaming szól. Mi ezzel a zenével a baj??? ;)
 #32755  Szerző: Vendég

Zsolt írta::o :o :o
Azért van itt élet, a rádió fórumára egy lelkes "hallgató" feltöltötte az összes felhasználó nevét és jelszavát. Linket most nem adnék, de aki fent volt az váltson.
AZért ez nagyon gáz.... hihetetlen hogy a rádió ezt nem veszi észre és nem törli le,ez bőven jogi útra terelhető kategória!!!

Bár elnézve a fórumukat,kb azóta amióta van, szarnak bele. :cry:
 #32753  Szerző: Snake

?
 #32751  Szerző: Zsolt

:o :o :o
Azért van itt élet, a rádió fórumára egy lelkes "hallgató" feltöltötte az összes felhasználó nevét és jelszavát. Linket most nem adnék, de aki fent volt az váltson.
 #32737  Szerző: tomee

Sztem érdemes lenne szabályozni, hogy melyik stílusból, mennyi rádiónak adnak ki engedélyt, bármennyire hülyén is hangzik, mert bár alapvetően én house-t hallgatok, a rock-ot, vagy a 60-as 70-es évekbeli zenéket sem vetem meg. Sőt!
Baromi nagy alul-kulturáltságra utal, ha valaki a zenéi miatt a roxy torkának esik. Értem ezt általánosságban, természetesen.
 #32690  Szerző: Pasa

Sakál írta:És az általad "rágógumi"-ként egy kalap alá vett sok műfaj közül se mind igénytelen, sőt tovább megyek: az "igénytelen" műfajokban is születhetnek színvonalas dolgok. Kikérem magamnak, hogy igénytelen zene, amit szeretek!!!
Jó, rendben, kissé keményen fogalmaztam (ideges lettem). Persze, hogy a jó dance nem igénytelen, hiszen azt én is szeretem, és utóbbi időben a Roxyn is volt olyan néha. Inkább a Rise-féle vonalat rágógumizom le, és sajnos az lesz a Sztár helyén. Fő bajom azzal van amúgy, hogy míg megszűnik az összes oldies rádió, felesleges dömping lesz a fiatalokhoz szóló rádiókból, mikor pont ők azok, akik jól elvannak az mp3-mal meg a nettel is. Inkább az idősebbek hallgatnak rádiót (illetve most már majd ők sem).
 #32653  Szerző: djlacee

http://radio.nordtelekom.hu:8000/
passzolnak egymás mellé ^^
  • 1
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • 333