RADIOSITE Fórum

• Class FM

#32852  Szerző: nyikolaj

Attól,hogy új még lehet jó.De ezek nem jók.(finoman fogalmazva)
 #32849  Szerző: Sakál

Eddig is ismertünk meg zenéket, amiket eddig nem ismertünk (mondjuk igaz h főleg újakat, de akkor is), de az arányok nagyon lényegesek.
 #32848  Szerző: mgabor

nyikolaj írta:Akor másképpen kérdezem:
Ezek a zenék eddig hol voltak/hol porosodtak?
Szerintem nem véletlen,hogy nem játszotta egyik országos sem,és a helyiek sem.
A Klasszon 10 egymást követő zenéből tudod mennyi ismerős?
Össz-vissz:1.És nem azért mert nem vagyok tájékozott a zenei világban.
Mint már korábbann írtam,a műsorvezetők se tudják milyen music szól.
de mi azzal a baj, hogy ha új zenéket ismersz meg a rádióból? nem tudom egyszerűen megérteni :) nyaralni is mindig ugyanoda jó menni?
 #32847  Szerző: nyikolaj

Akor másképpen kérdezem:
Ezek a zenék eddig hol voltak/hol porosodtak?
Szerintem nem véletlen,hogy nem játszotta egyik országos sem,és a helyiek sem.
A Klasszon 10 egymást követő zenéből tudod mennyi ismerős?
Össz-vissz:1.És nem azért mert nem vagyok tájékozott a zenei világban.
Mint már korábbann írtam,a műsorvezetők se tudják milyen music szól.
 #32846  Szerző: mgabor

neeem, de hátha rájönnek, hogy Isten odafenn lakozik, nem a rádióban hattól tízig...
 #32845  Szerző: SzD

mgabor írta:én ezt hiányoltam évek óta, mert ez a centire kimért, művi sziruposság halál unalmas volt. üzenetrögzítővel se szeretek beszélgetni...
Szintén...és még sok ezren ebben az országban.
De nem baj, majd az idő úgyis gyógyítja a sebeket, amit a tetves rohadt Gyurcsány okozott. Szerintem ő állhat még ennek a hátterében is. :lol: :punch:
 #32844  Szerző: Sakál

De amúgy ez milyen idiótaság h "krisztázó"? Az mi??? A Sláger Hétvégének meg a "Jó munkát!"-nak legalább van értelme, jelentése, még ha nem is kreatív.
 #32842  Szerző: mgabor

nyikolaj írta:Szerintetek milyen zenék azok,amelyeket a műsorvezető alig tud felkonferálni.(Már pedig azt se lehet rájuk fogni,hogy azért mert kezdők.)
Sőt,néhány műsorvezető még be is vallja,hogy még életükben nem hallottak az előadóról/számról.
Akkor miről beszélünk? :ninja:
én elhiszem, hogy első hallásra meglepő, hogy nem kétszáz unalomig ismert sláger megy, meg hogy emberi hang beszél hozzád a dobozból élőben, de én ezt hiányoltam évek óta, mert ez a centire kimért, művi sziruposság halál unalmas volt. üzenetrögzítővel se szeretek beszélgetni...
 #32840  Szerző: SzD

lambda írta:Ma reggel ismét belehallgattam! "Őrült nagy" kreativitásra vall, az Argyelán Kriszta által vezetett műsort "Krisztázó" névre keresztelni! :D Alternatíva: "Csalamádé" a Neon ... :D Hány "rádiós szakember" keze volt ugyan benne a névalkotásban? :D
Tényleg az a legnagyobb bajotok, hogy mi a műsorok neve? A "Jó munkát!", vagy a "Sláger hétvége" sokkal kreatívabb volt. Igaz... :X.:
 #32839  Szerző: nyikolaj

Szerintetek milyen zenék azok,amelyeket a műsorvezető alig tud felkonferálni.(Már pedig azt se lehet rájuk fogni,hogy azért mert kezdők.)
Sőt,néhány műsorvezető még be is vallja,hogy még életükben nem hallottak az előadóról/számról.
Akkor miről beszélünk? :ninja:
  • 1
  • 469
  • 470
  • 471
  • 472
  • 473
  • 510