RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#33167  Szerző: LuciFerko

nálunk az egyik buszsofőr Juventust vagy Fehérvárt hallgat. Eddig CSAK sláger ment.
 #33162  Szerző: lali87

LuciFerko írta:több ismerősöm azt mondta ma, hogy tüntetőleg nem hallgatja a neo-t és "dorgos elvont" zenék mennek rajt :D

nagyon, nagyon nehezen nyitnak az új dolgok felé :(
Üdv mindenkinek, én itt egy kívülálló vagyok.
Sokan azért nem hallgatják az új rádiókat, mert nem tetszik nekik, hogy a "kedvencüket" elvették tőlük. És csak úgy tüntetőleg. Sokaknak így nekem se tetszik az, hogy mindenféle koncepció nélkül megy a műsor néha-néha el is hallgatnak, ha feladja a technika. A zenei válogatás az tényleg király egy romantikus számnak a közepére (talán Barry White-ra) Rátolják a Tankcsapda Mennyország tourist-ját. Átúsztatni két számot nem tudnak a műsorvezetők azt sem tudják, hol vannak. Aláírom, hogy csak napjaik voltak indulni, de állítólag "komoly szakemberek" tuningolják a technikát. És azok egy hét alatt nem tudták közel 100%-ra hozni :gülü2:
Ja és még a zenéről, a Sláger és a Danubius komoly piackutatások és miegyebek egész sorával alakította ki ezt a monopol piaci helyzetet magának, hogy a legtöbb embernek tetszen. Teljesen mást nem lehet kitalálni, az mr2-tőt nem azért nem hallgatja csak mitomén 5%-léka a lakosságnak mert közszolgálati, hannem mert ennyinek tetszik. Hiába adunk annak a stílusnak kereskedelmi köntöst attól még nem lesz népszerűbb. Ráadásul pláne a neón elég nagy a zenei összevisszaság és ez még idegesítő is munka közben!!!

Mi az autószervizben ameddig nem térnek vissza a Sláger és (vagy) Danubius, vagy ha ez nem következik be akkor sikerül végre hallgatható szintre hozni ezt a Neoclass borzalmat addig 15 hallgatóval többje van a Juventus rádiónak :-D

Ez egy kicsit összevisszára sikeredett, ez van. Ez átlag hallgatók véleménye volt erről a helyzetről!
 #33161  Szerző: mgabor

LuciFerko írta:több ismerősöm azt mondta ma, hogy tüntetőleg nem hallgatja a neo-t és "dorgos elvont" zenék mennek rajt :D

én azt vettem észre, hogy pl. az eddig slágert hallgató buszsofőröknél talán protestből most csend van, de pl. itt falun valami árokban dolgoztak a melósok, nekik neo üvöltött az autóból, szegeden a taxisok mellett elhaladva szintén neot hallottam, meg még pár helyen, meg ismerősök is egyre többen fülelik, eddigi petőfi hallgatók meg eddig nem rádiózók is; fatert is érdekelte már, mi ez, ahol pl. santa esmeraldát, illést, lgt-t bevállalnak, slágernek már nem volt ez szokása... szerintem csak a hardcore slágereseknél van ellenszenv a neo iránt (sokmindenkiben meg a sláger iránt volt :))
 #33155  Szerző: LuciFerko

több ismerősöm azt mondta ma, hogy tüntetőleg nem hallgatja a neo-t és "dorgos elvont" zenék mennek rajt :D

#33153  Szerző: mgabor

klm írta:A névtelenségnek épp az a lényege, hogy iszonyú bátran lehet egy álnév alatt megbújva fikázni. Ha mindenkinek vállalnia kéne a nevét (amit hogy is lehetne leellenőrizni...?), akkor sokkal kevesebben írnának az internetes fórumokra. :)
igen, ez volt az én dilemmám is, csak nem tudtam, leírjam-e :D

én a lelkes Neo hallgató vagyok, most ide hülyén nézne ki, ha bemutatkozást írnék, mert akkor az lesz a baj, hogy nyalok, egyébként is két perc alatt lenyomozható vagyok, ha ez érdekes valakinek, de szeretem a Neoban, hogy nincs beszűkülve a zenei kínálat, és élő, nem agyonkorlátozott, emberi megszólalások vannak, ez maradjon már így, régóta hiányzott :D
 #33150  Szerző: klm

mgabor írta:
gobbi írta:storno!

Álmodoztam :sleep:
technikailag minden további nélkül kivitelezhető, a fórummotor tudja.
de viselkedni lehet, egyszerűbb lenne :D
A névtelenségnek épp az a lényege, hogy iszonyú bátran lehet egy álnév alatt megbújva fikázni. Ha mindenkinek vállalnia kéne a nevét (amit hogy is lehetne leellenőrizni...?), akkor sokkal kevesebben írnának az internetes fórumokra. :)

Egyébként ami engem illet, Kelemen Zoltán vagyok, a radiocafé ügyvezetője. A Neo illetékesei engem bíztak meg, hogy felügyeljem az új rádió komplett összerakását, technikai-műszaki-infrastruktúrális értelemben. A tervek szerint januárra áll össze minden. Jelenleg ott, ahol majd szerkesztőség, stúdió, szerverszoba és hasonlók lesznek, még csupasz falak vannak, amelyeket időnként erőssssen vésnek... Ez néha jól hallható a Neo és a café adásában is. :)
 #33149  Szerző: gobbi

mgabor írta:

:D
naiv vagyok, és? :gülü: :punch:
 #33148  Szerző: mgabor

#33146  Szerző: gobbi

gobbi írta:jogos a két pont egyébként tényleg...

tudom, hogy volt már téma, és hogy nem olyan egyszerű megvalósítani, de legalább egy topicot nem lehetne létrehozni úgy, hogy csak engedéllyel, valós névvel lehessen regisztrálni és olvasni?
storno!

#33144  Szerző: klm

LuciFerko írta:jaés: szeva csetmen 8-)
Szeva Luci! :D
  • 1
  • 525
  • 526
  • 527
  • 528
  • 529
  • 584