nálunk az egyik buszsofőr Juventust vagy Fehérvárt hallgat. Eddig CSAK sláger ment.
LuciFerko írta:több ismerősöm azt mondta ma, hogy tüntetőleg nem hallgatja a neo-t és "dorgos elvont" zenék mennek rajtÜdv mindenkinek, én itt egy kívülálló vagyok.
nagyon, nagyon nehezen nyitnak az új dolgok felé
Sokan azért nem hallgatják az új rádiókat, mert nem tetszik nekik, hogy a "kedvencüket" elvették tőlük. És csak úgy tüntetőleg. Sokaknak így nekem se tetszik az, hogy mindenféle koncepció nélkül megy a műsor néha-néha el is hallgatnak, ha feladja a technika. A zenei válogatás az tényleg király egy romantikus számnak a közepére (talán Barry White-ra) Rátolják a Tankcsapda Mennyország tourist-ját. Átúsztatni két számot nem tudnak a műsorvezetők azt sem tudják, hol vannak. Aláírom, hogy csak napjaik voltak indulni, de állítólag "komoly szakemberek" tuningolják a technikát. És azok egy hét alatt nem tudták közel 100%-ra hozni

Ja és még a zenéről, a Sláger és a Danubius komoly piackutatások és miegyebek egész sorával alakította ki ezt a monopol piaci helyzetet magának, hogy a legtöbb embernek tetszen. Teljesen mást nem lehet kitalálni, az mr2-tőt nem azért nem hallgatja csak mitomén 5%-léka a lakosságnak mert közszolgálati, hannem mert ennyinek tetszik. Hiába adunk annak a stílusnak kereskedelmi köntöst attól még nem lesz népszerűbb. Ráadásul pláne a neón elég nagy a zenei összevisszaság és ez még idegesítő is munka közben!!!
Mi az autószervizben ameddig nem térnek vissza a Sláger és (vagy) Danubius, vagy ha ez nem következik be akkor sikerül végre hallgatható szintre hozni ezt a Neoclass borzalmat addig 15 hallgatóval többje van a Juventus rádiónak :-D
Ez egy kicsit összevisszára sikeredett, ez van. Ez átlag hallgatók véleménye volt erről a helyzetről!