Érdekes ez a példa.....nem tudom....azért is érdekes mert pénzről nem is volt szó a pályázatban hanem csak a bevétel bizonyos százalékáról!!!!!
A sláger a 6 milliárdos bevételének a kb.10%-át ajánlotta föl ami 600millió garas.....Az FM1 fölajánlotta valaminek az 50%-át annak amit a sales house-tól kap nos ez kb. 700 millió lesz mert 350millcsit mindenképp be kell fizetni.....

Hidd el meg fogják játszani :-D
Amúgy ha tényleg képes lenne befizetni a teljes bevételének az 50%-át akkor én ünnepélyesen törlöm majd magam a netről is :-D Nincs olyan legális cég egy-két elvont példától (Szerencsejáték zRt) eltekintve amelyik 50%+ nyereséggel dolgozna

Ja és egy új elég elvont rádió NEM képes akkora bevételt generálni mint a Sláger 10 év után. Mint friss piacra lépőnek kb a fele lesz a bevétele vagy annyi sem :-D Őrületes pénzek bevonása, vagy teljes profilváltás nélkül örülhet ha nullszaldósra ki tudja hozni az első 5-7 évet :-D Ezen a folyamatosan szűkülő rádiós piacon. A Slágernek 7!!!évre volt szüksége a nullszaldóra ennek összesen van annyi :-D
Abban viszont igazad van, hogy a Slágernek mindenképp vége lett volna mert a Danu kiütötte volna....de az egy rendes győzelem lett volna :-D A 15%-lékos befizetés még mindig hihetőbb mint az 50%
Ja és az autómat én egy biztos összegért adnám oda nem egy elképzelt valamekkora összeg feléért :-D
Na nem politizálok és számolgatok tovább rádiózzunk :-D