RADIOSITE Fórum

• Class FM

#34172  Szerző: erogen

Garaminak még szokni kell a teléefonszámot.Az előbb azt állította , ha számot szeretnénk kérni,hívjuk a 06-1 452 61 61- es tel.számot. :D
 #34133  Szerző: Ghee

Richmonde írta:
Ghee írta:
Richmonde írta:Valakinek ígértem Omnia One presetet, de már nem tom kinek. A létező legjobb erre a cuccra, hetekig tesztelt. Ha dinamikus és egyben kristálytiszta hangzást akarsz, ezt használd:

http://www29.zippyshare.com/v/50410555/file.html
Azért az sem elhanyagolható, hogy mi van előtte a láncban - így hiába, a hetekig tesztelt preset, ha a lánc eleje nem szolgáltat ugyanolyan minőségű bemenőjelet az Omniának, mint ami mellett készült.

...és akkor még nem beszéltünk a szubjektivitásról.
Ez kicsit olyan kákán való csomókeresésnek hangzik, de akkor pontosítom a fentieket. Feltételezve, hogy nem 8 bites 8000 Hz-es jelet adnak az Omniának és persze benne van egy jó adag szubjektivitás is... :| azért ki lehet próbálni ha valakit érdekel, hogy a gyári preseteken kívül mit lehet kihozni a cuccból. Saját tapasztalatként írtam a fentieket, de nyilván volt összehasonlítási alapom, hiszen van néhány rádió amihez képest azt lehet erre mondani, hogy jó, vagy rossz a hangzása. Ezzel a presettel 320 Kbps-os, 44100HKz-es hangot modulációs vonalon tökéletesen lehet megszólaltatni az Omnia One-on. Na ez így már remélem kielégítő volt. :P
Na jó, mondjuk rá. :chinese: ;)
Lenne még egy két dolog, de... :P

Igaz, ami igaz, kiindulásnak nem rossz, aztán lehet finomítgatni, testre szabni, ha szükséges.
 #34132  Szerző: Richmonde

Ghee írta:
Richmonde írta:Valakinek ígértem Omnia One presetet, de már nem tom kinek. A létező legjobb erre a cuccra, hetekig tesztelt. Ha dinamikus és egyben kristálytiszta hangzást akarsz, ezt használd:

Azért az sem elhanyagolható, hogy mi van előtte a láncban - így hiába, a hetekig tesztelt preset, ha a lánc eleje nem szolgáltat ugyanolyan minőségű bemenőjelet az Omniának, mint ami mellett készült.

Ez kicsit olyan kákán való csomókeresésnek hangzik, de akkor pontosítom a fentieket. Feltételezve, hogy nem 8 bites 8000 Hz-es jelet adnak az Omniának és persze benne van egy jó adag szubjektivitás is... :| azért ki lehet próbálni ha valakit érdekel, hogy a gyári preseteken kívül mit lehet kihozni a cuccból. Saját tapasztalatként írtam a fentieket, de nyilván volt összehasonlítási alapom, hiszen van néhány rádió amihez képest azt lehet erre mondani, hogy jó, vagy rossz a hangzása. Ezzel a presettel 320 Kbps-os, 44100HKz-es hangot modulációs vonalon tökéletesen lehet megszólaltatni az Omnia One-on. Na ez így már remélem kielégítő volt. :P
 #34131  Szerző: Snake

bp16-dunakeszi között járkálok kocsival, és nagyon furcsa dolgot tapasztalok. A 103.3 olyan mint ha összegerjedne, elég idegesítő, nemtudom hogy nálam van e gond vagy a vétellel, minden esetre már a danubius idején is észleltem hasonlót, de akkor csak 1-2ponton(villamosvezeték alatt). A többi frekinél egyébként nem tapasztalok iylet, a 100.8nál sem. Térerővel nemlehet gond mert végig látni a szecskát.
 #34115  Szerző: centerweb

árpi írta:
centerweb írta:hír BAD elején
bed
kösz, javítva
 #34108  Szerző: centerweb

Szép lassan összeáll a Class, nekem kezd egyre jobban tetszeni. Reggel a volt piritós csapat nem rossz, megkockáztatom hogy Bochkoréknak már nem lesz akkora hallgatottsága ha visszatérnek mondjuk pont a Neo-ra mint azelött. A Kívánságmásor kissé unalmas, de munka közben tökéletes, ilyenkor az ember a szövegre úgyse nagyon figyel, maximum a hírekre, háttérzajnak meg ott a sok zene. Délután a drivetime műsor is egész jó, az külön tetszik hogy élő, van élet a műrorban és a zene-szöveg arány teljesen elfogadható, pl. egy dugóban vagy kocsiban hazafelé jó hallgatni őket, elvannak ott, és nem teljesen konzerv/semmilyen dolgokról van szó, az egészséges humor arány is megvan, ami egyáltalán nem baj, bár néha kicsit erőltettettre sikerülnek, de éppen elviselhető. Jáksó műsora kissé tartalmasabb mint a Danubiuson volt, nem is annyira primitív, inkább viccesebb kezd lenni, bár... Csiszár műsoráról egyenlőre nem tudok nyilatkozni, még nem hallgattam, de az elmondások alapján az is elfogadható. Ha Szani ugyanazt csinálja mint a danun, esetle kicsit tartalmasabban, akkor az is elmegy a 22-24-es sávban. Már csak a hangzáson kellene alakítani, mert az viszont a Danubius "tipikus" Orban 8500 hangzásához képest amit szeretek, elég gyatra még. Lebonyolításilag kezdik megszokni a Zenon-t és a MixEditorát, de azért még néha levágódik a szignálok vége, vagy nincsen olyan szépen elcsúsztatva hogy kellemes legyen. Idővel majd rájönnek a titkára, nemtudom a zenonban ez milyen vagy mennyire bonyolult, de a daletplusénál szerintem nehezebb. Danubiussal összehasonlítva a hírek is korrektebb, és hosszabb, a 15 perces összefoglaló külön tetszik. A közlekedési információk is részletesebbek, meg nem annyira Bp. centrikus. Ja, meg még annyi hogy a hír bed elején kicsit hosszú aza bevezető csilingelés, már jobb hogy rámondja a szignálhang a "Hírek a Class FM-en"-t de valami hosszabbat is lehetne, vagy nem tudom minek csinálták akkor ilyen hosszúra.
 #34089  Szerző: Ghee

#34073  Szerző: Richmonde

Valakinek ígértem Omnia One presetet, de már nem tom kinek. A létező legjobb erre a cuccra, hetekig tesztelt. Ha dinamikus és egyben kristálytiszta hangzást akarsz, ezt használd:

#34060  Szerző: Ghee

LuciFerko írta:Nirvana - Smells Like Teen Spirit
ezt sem hallottam még országos adón.
Jó volt Csiszár a tegnapi műsorban - jól teszi amit tesz, de olvasni még mindig nem tanult meg. :lol:
 #34059  Szerző: Ghee

Zenit írta:
OFF: Petőfi zeneileg nem lenne rossz, de amit csinálnak az nem rádiózás. Nem tudom mi, de nem rádiózás...
Szabadon engedett, elvadult wurlitzer. :hehe:
  • 1
  • 447
  • 448
  • 449
  • 450
  • 451
  • 510