RADIOSITE Fórum

• Class FM

#34746  Szerző: garami

kedves TOTTI.
minden kereskedelmi radioban hasonlo formaban mukodik a kivansagmusor evek ota .a hallgatok igenyeltek hogy keveset beszeljunk.
 #34745  Szerző: Totti

Szia Gábor!
Elöször is szeretném leszögezni, nem a te személyedel van a problémám, hanem egy kicsit a müsoroddal. Ez a rádió nagyon jó, amikor tudom hallgatom, csak szeretném ha egy kicsit emberközelibb lenne. Megszólalhatnál te is egy kicsit többször, telefonálót élőben beadni,stb.
A Danubiusnak a nagy hibálya az volt, hogy minden megszolalás elött elmondtátok a szlogeneket. Ilyen-olyan klasszikusok, a mi rádiónk, stb.
Nagyon kérlek titeket ne menjetek el ebbe az irányba.
UI: Továbbra is hallgatlak titeket. Bocs ha félreérthető voltam. Totti
 #34743  Szerző: LuciFerko

üdv a fórumon 8-)
 #34741  Szerző: garami

KEDVES TOTTI.GARAMI GABOR VAGYOK ITT A SZAMOM ES SZIVESEN ELMESELEM MIERT VOLT A HIBA SAJNALNAM HA EGY ILYAN HIBA MIATT NEM LENNEL A HALLGATOJA A CLASS FM.NEK.TISZTELETTEL GARAMI 06703391515
 #34740  Szerző: Kiru

LuciFerko írta:egész profi a klassz. Profin vágott zenék, keverések, hang is egész jó. Olyan pörgős lett :)
Ez igy igaz!
 #34738  Szerző: Totti

Sziasztok!
Nekem egyenlőre tetszik a rádió.
A Garami kívánságműsora a kivétel. Szerintem semmi értelme nincs.
Tegnap egy kislány kért egy számot,leadták, majd két zene után, ugyanaz a kislány, úgyanazzal a szöveggel, egy másik szám.
Úgy gondolom erre oda lehetne figyelni, főleg, hogy 1 órában egyszer szólal meg. Ez így elég illuzióromboló. A Danubiust ezért sem hallgattam.
 #34657  Szerző: Szelerailway

Lali 87!
1.1-2 perc hallgatás után,hogy tudsz ennyire sommás véleményt formálni?
2.Miért kell folyamatosan a negatív kritikát állandóan írogatni,szerintem ha egyszer leírtad,akkor is felfogtuk,hogy ki nem állod a Neót és hogy mennyire hiányzik a Sláger meg a Danu.Ennyire nem vagyunk gyenge felfogásúak.
Én például egyszer írom le:Nekem meg kifejezetten bejön a Neo, a Class már nem annyira.
 #34651  Szerző: lali87

mgabor írta:szerintem a neo épphogy emberközelibb, mert normális módon szólítják meg a hallgatót, nem valami takkra kimért, kiszámolt műmegszólalásokkal, csak ettől marhára elszokott mindenki... de én élvezem, jobb szeretem, ha inkább az ember áll a dolgok mögött, mint a gép :)
Bevallom az indulásnál azt hittem a Neo lesz a jobb, szépen Himnusz, a nagyképü mi szólunk majd mindenhol beköszönés és a Neked írom a dalt egész emberközeli belépő volt, a Class shanzonos-Tankcsapdás indulásához képest mindenképp..
De ez a sok ismeretlen és néha az én ízlésemnek nem megfelelő (tudom borzasztó és rendkívűli módon deformált Slágeres-Danubius-os beálítottságú vagyok) zenét nem szeretem. Próbálom szoktatni magam, de 1-2 perc után nem bírok úrrá lenni magamin és elkapcsolok........
 #34634  Szerző: donder

mgabor írta:de bakker, a neo egy zenés szórakoztató kereskedelmi rádió, a klub meg egy politikai beszélgetős, tudod egyáltalán, hogy miről beszélsz? :lol:
Tudom, de mind1! Hagyjuk
 #34627  Szerző: mgabor

de bakker, a neo egy zenés szórakoztató kereskedelmi rádió, a klub meg egy politikai beszélgetős, tudod egyáltalán, hogy miről beszélsz? :lol:
  • 1
  • 444
  • 445
  • 446
  • 447
  • 448
  • 510