RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#38316  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Nem arról volt szó hogy szoba antennával is lehet majd venni DVB-T-t?
Más országokban igen, de sajnos nálunk nem. Tetőantennás vételre lett optimalizálva a rendszer, a döntéshozók így fogadták el, így szobaantennás vételre sajnos csak az adótornyok közelében lesz esély :(
 #38311  Szerző: Mauro

Nightman01 írta:Azt senki ne felejtse,hogy a magyar pályázat szerint,tetőantenna,min. 10 méter magasság szükségeltetik.. /Biztos AH így spórol majd a villanyszámlán :D / ha így nézzük,biztos megvan a 80% lefedettség,mégha az ország 80%-a nem is látja emiatt.. Hm.. Van viszont jó hír is,a honvédség lemondott azokról a frekvenciákról,melyek miatt a dvb-t csak csökkentett teljesítménnyel sugározhat. Emlékeim szerint,ezt a hírt a honvédség múlt hét pénteken küldte az AH-nak,akik hogy mikor lépnek? Na ez a nagy kérdés.. Napok,hetek..
Nem arról volt szó hogy szoba antennával is lehet majd venni DVB-T-t?
 #38281  Szerző: mlaszlo

Nightman01 írta:Azt senki ne felejtse,hogy a magyar pályázat szerint,tetőantenna,min. 10 méter magasság szükségeltetik.. /Biztos AH így spórol majd a villanyszámlán :D / ha így nézzük,biztos megvan a 80% lefedettség,mégha az ország 80%-a nem is látja emiatt.. Hm.. Van viszont jó hír is,a honvédség lemondott azokról a frekvenciákról,melyek miatt a dvb-t csak csökkentett teljesítménnyel sugározhat. Emlékeim szerint,ezt a hírt a honvédség múlt hét pénteken küldte az AH-nak,akik hogy mikor lépnek? Na ez a nagy kérdés.. Napok,hetek..
Az eddigi infók szerint már léptek, most az NHH-ra kell várni, hogy mikor engedélyezi a teljesítmény növelést, de egyelőre még mindig nem a maximummal fog menni, hanem a véglegeshez képest csak kb. 50-60%-os teljesítménnyel. Kíváncsi leszek ez a teljesítménynövelés mennyit fog segíteni Budapesten és Pest-megyén.
 #38250  Szerző: Nightman01

Azt senki ne felejtse,hogy a magyar pályázat szerint,tetőantenna,min. 10 méter magasság szükségeltetik.. /Biztos AH így spórol majd a villanyszámlán :D / ha így nézzük,biztos megvan a 80% lefedettség,mégha az ország 80%-a nem is látja emiatt.. Hm.. Van viszont jó hír is,a honvédség lemondott azokról a frekvenciákról,melyek miatt a dvb-t csak csökkentett teljesítménnyel sugározhat. Emlékeim szerint,ezt a hírt a honvédség múlt hét pénteken küldte az AH-nak,akik hogy mikor lépnek? Na ez a nagy kérdés.. Napok,hetek..
 #37535  Szerző: donder

centerweb írta:
donder írta:Nem tudjátok hogy mikor fog végre stabilizálódni a Buffer DVB-T-n? Az egész házban kicseréltettem a Coax kábelhálózatot Amerikai triplán árnyékolt 75 Ohm-os kábelekre, DigiTV-s barátommal! Vettem egy Másik TV-tunert is (Leadtek WinFAST 2000), de ezzel is olyan mint az 1800H-ssal! Erősítővel is ugyanolyan! Valami Help-et tud valaki adni?
De milyen buffer? Mire gondolsz?
Szaggatva jön a kép már a kezdetek óta! :)
 #37532  Szerző: centerweb

donder írta:Nem tudjátok hogy mikor fog végre stabilizálódni a Buffer DVB-T-n? Az egész házban kicseréltettem a Coax kábelhálózatot Amerikai triplán árnyékolt 75 Ohm-os kábelekre, DigiTV-s barátommal! Vettem egy Másik TV-tunert is (Leadtek WinFAST 2000), de ezzel is olyan mint az 1800H-ssal! Erősítővel is ugyanolyan! Valami Help-et tud valaki adni?
De milyen buffer? Mire gondolsz?
 #37513  Szerző: donder

Nem tudjátok hogy mikor fog végre stabilizálódni a Buffer DVB-T-n? Az egész házban kicseréltettem a Coax kábelhálózatot Amerikai triplán árnyékolt 75 Ohm-os kábelekre, DigiTV-s barátommal! Vettem egy Másik TV-tunert is (Leadtek WinFAST 2000), de ezzel is olyan mint az 1800H-ssal! Erősítővel is ugyanolyan! Valami Help-et tud valaki adni?
 #35454  Szerző: centerweb

donder írta:
DjMash írta:
LuciFerko írta:jó de a pesti digitális csökkentett teljesítménnyel megy. lehet, hogy a Debreceni is?
az a fura, hogy 0 -tól a 100 % -ig ugrál a minősége. Emiatt nem hiszem, hogy csökkentve menne, mert akkor -gondolom én- állandó lenne a minőség, teszem azt 80%. De ez ugrál másodpercenként, a kép szétesik, hang kiesik. Élvezhetetlen.
"Miért fizet folyamatosan, ha nézheti ingyen is? 2-t akár HD-ben is!"
Várjuk ki az átállás végét, hátha akkor feljavulnak a Watt értékek... De akkor meg az lesz hogy a sok néző miatt befagy a bufferelés (Mivel minden ember más más vevővel veszi az adást...
Befagy a bufferlés? :shock:
  • 1
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 203