1. Engem nehéz megsérteni

és a kritikákon is elgondolkodok
2. Sláger és Danubius (a sláger fájt jobban) rajongó, voltam, vagyok és remélem lehetek is még
3. Nem vagyok hülye, néha egy kicsikét fanatikus vagyok most egy kicsit zavart, hogy a két kedvenc jó rádióm helyett jöt egy rossz (class) és egy borzasztó (Neo)
4. Most már javulnak és kezdek megbékélni velük.
5. De attól még reménykedek a freki újraosztásban (tisztában vagyok az esélyekkel) Sláger fórevör (Az én igazságérzetemnek ez nem tetszik)
5.1. Mert. Ez a pályázat a nyertes cégeken, ORTT-n és a két nagy párton kívül mindenkinek csípte a szemét.....
a, ha úgy szólt volna , hogy én 1 forintot fizetek érte te meg 2-őt és ezért te nyered akkor ok. De itt %-kok meg mi alapján volt az osztályozás.
És erről Szalai Annamárián kívül senki nem adott ki forintosított összegzést.
A Sláger jóval többet ajánlott annál amit idáig fizetett és a Neo ennek a dupláját ajánlotta fel ennek Annamari szerint.
b, a hihetetlen tapasztalatukra is max. pontot kaptak és még mindig nincsenek a Slágerrel egy magasságban. Az Est Médiát azért ne mérjük össze az Emmis Communication-nal

Azért több tucat nagy rádió, újság és egyéb tulajdonosa az Est lapok és a radio café-val szemben.......