Ez volt az, amit nagyon sokan mondtunk már az elején. A Neo elkezdte hangoztatni, hogy majd akkor ők most megváltják a világot és átformálják a zenei ízlést, mert mennyi-de mennyi olyan zene van, ami fantasztikus, csak az emberek nem ismerik! Hát megvan az eredménye, a hallgatók átformálták a Neo zenei ízlését

. Nem véletlen volt az a mennyiségű és fajtájú zene, amit anno a Sláger játszott! Emlékszem, huh de mennyien szidták érte, csak azt nem vette számításba senki, hogy ez a közízlés! Akármennyire is fáj ez az! A Sláger irtózatosan sok pénzt költött zenei tesztekre, aminek meg is volt az eredménye.
Egyébként a Neo úgy érzem kezdi nagyon megtalálni a zenei arányt, rájöttek arra, hogyan lehet ötvözni a régi, jó "slágereket" az újakkal és játszani olyan zenéket, amik többé - kevésbé majd' minden korosztálynak tetszik (nem rétegekről beszélek), ezt én már régen hiányoltam , mert egyik országos sem volt képes rá, vagy nem akart változtatni nem tudom! De ez most tetszik. Nincsenek éles váltások a zenék között, nincs olyan dolog, amire a hallgató felkapná a fejét, hogy jujj ez meg mi volt! és ez jó!
A hírekkel csináljatok valamit, mert se az alapok, se a hírek minősége nem jó (ha átcsábítanák Berényi Attilát és Fülöp Attilát akkor szerintem verhetetlen lenne. A két legjobb szakember sztem az országban).
Kezd tetszeni!