Huú Öcsém, szerintem a kritikáidat saját magad fogalmaztad meg. Nem látom sehol, hogy utaltam volna, hogy ti
béna, hozzá nem értő emberek "csinálják"
- szar, elavult technológiával "dolgoznak"
- színvonalon aluli műsorokkal
szól a rádió?
csinálnátok! Semmi bajom nincs azzal, ha egy kisköz rádió nullszaadós, uram bocsá' nyereséges csak ne úgy tegye, hogy árban, stb... alámegy egy kereskedelmi adó alá, mert neki csomó előnye van vele szemben és ezt kihasználja. Nekem ez csípi a szemem, mert - ha tetszik, ha nem - a kisközök 95%-a ezt csinálja.
az eszedbe sem jut hogy azért csinál kisközt mert csak arra fussa
ezzel te magad is bevallottad a kereskedelmi szemléletet a kisközbe és azt , hogy azért csináltad - akár hitelből is - mert csak arra futotta.
költöttünk technikára, foglalkoztunk az emberek betanításával és csinálunk jobb műsorokat mint egy kereskedelmi adó
Ezzel nincs baj. Sok sikert kívánok hozzá, DE aláírtatok egy szerződést és már akkor is tudtátok, hogy mennyi a vételkörzet, stb...
Egy ideig úgy működtetek, hogy ezt nem tartottátok be, megszokták az emberek, de nem ez volt a szerződésszerű.
Ha úgy érzitek igen, akkor szóljatok ugyanúgy, ahogy eddig és menjetek bíróságra. De ha nem szabályszerű, akkor nem kellene ezt csinálni.
A megoldás az lenne, ha szereznétek befektetőt - ha annyira jó a rádió, amennyire állítjátok, azt hiszem ez nem probléma - és szerezni kereskedelmi frekit.
Ehhez sok sikert