RADIOSITE Fórum

• Duna TV, dunART

#41949  Szerző: mgabor

Mauro írta:Mennyien nézhetik vajon? Miért nem állnak le a sugárzással?
ebben a pillanatban négymilliókettőszáznyolcvanhétezernégyszázhuszonnyolcan. hobbiból csinálják, azért nem állnak le vele.
 #41948  Szerző: Mauro

Hot Bird-en csak TV5 maradt analóg adás. Mennyien nézhetik vajon? Miért nem állnak le a sugárzással?
 #41944  Szerző: mgabor

"rúgd már te köcsöööög" :D
 #41935  Szerző: Mauro

A Duna TV analóg sugárzásának utolsó pillanatai.mpg

A Duna Televízió műholdas analóg rendszerű sugárzásának utolsó pillanatai 2010.március 31.-én szerdán hajnali 2.23-kor a Hot Bird műholdon (13°E).A Duna Televízió egyéni digitális műholdas vételi lehetősége:Thor 5 (0.8°W) műhold Frekvencia:12341 Polarizáció:Vertikális (függőleges) Symbol rate:28000.A digitális csomag tartalma:Duna1 HD (MPEG-4),Duna1 SD (MPEG-2),Duna2 SD (MPEG-2),MR1 Kossuth Rádió,MR2 Petőfi Rádió.

http://www.youtube.com/watch?v=ESVddZgcrro
 #41907  Szerző: mlaszlo

Azt hiszem történelmi pillanat lesz éjszaka, éjjel 2 óra 23 perckor lekapcsolják az első magyar műholdas csatorna analóg sugárzását.
 #41442  Szerző: Ghee

donder írta:(...) több hírt is hallottam miszerint a többi UPC kábelrádió sem az igazi!
Hamár kábelrádió... Nálunk is egy kalap f.s a UPC-nél (közvetített szolgáltatás keretében). :x
 #41422  Szerző: donder

mlaszlo írta:
donder írta: Én spec. Debrecen analógra értettem! Itt nem az hogy nincs rds rajta, de még a zene sem hallgatható! És azért bátorkodtam válaszolni, mert több hírt is hallottam miszerint a többi UPC kábelrádió sem az igazi!
Értem, bár azt mondjuk nem, hogy ez hogy jött a Duna TV hangproblémájához :D
A kábelrádiókkal nem tudom mi a helyzet, Budapesten egyszer próbáltam, akkor jól ment, de mivel itt úgyis jön minden sima antennával, így nem foglalkoztunk a kábelrádióval.
Bocs kissé félreértettem! De akkor se hülyeség!
 #41400  Szerző: mlaszlo

donder írta: Én spec. Debrecen analógra értettem! Itt nem az hogy nincs rds rajta, de még a zene sem hallgatható! És azért bátorkodtam válaszolni, mert több hírt is hallottam miszerint a többi UPC kábelrádió sem az igazi!
Értem, bár azt mondjuk nem, hogy ez hogy jött a Duna TV hangproblémájához :D
A kábelrádiókkal nem tudom mi a helyzet, Budapesten egyszer próbáltam, akkor jól ment, de mivel itt úgyis jön minden sima antennával, így nem foglalkoztunk a kábelrádióval.
 #41394  Szerző: donder

mlaszlo írta:
donder írta: Itt a baj! A UPC borzalmas minőségben pakolja rá kábelre, és nem csak Debrecenben, hanem máshol is!
Mit értesz azon, hogy borzalmas minőségben? Budapesten semmi gond vele, analógon és digitálison is nagyon jó minőségű, amióta optikán kapja a UPC, azóta az egyik legjobb minőségű csatorna lett.
Én spec. Debrecen analógra értettem! Itt nem az hogy nincs rds rajta, de még a zene sem hallgatható! És azért bátorkodtam válaszolni, mert több hírt is hallottam miszerint a többi UPC kábelrádió sem az igazi!
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 17