Mauro írta:Mennyien nézhetik vajon? Miért nem állnak le a sugárzással?ebben a pillanatban négymilliókettőszáznyolcvanhétezernégyszázhuszonnyolcan. hobbiból csinálják, azért nem állnak le vele.
Mauro írta:Mennyien nézhetik vajon? Miért nem állnak le a sugárzással?ebben a pillanatban négymilliókettőszáznyolcvanhétezernégyszázhuszonnyolcan. hobbiból csinálják, azért nem állnak le vele.
donder írta:(...) több hírt is hallottam miszerint a többi UPC kábelrádió sem az igazi!Hamár kábelrádió... Nálunk is egy kalap f.s a UPC-nél (közvetített szolgáltatás keretében).
mlaszlo írta:Bocs kissé félreértettem! De akkor se hülyeség!donder írta: Én spec. Debrecen analógra értettem! Itt nem az hogy nincs rds rajta, de még a zene sem hallgatható! És azért bátorkodtam válaszolni, mert több hírt is hallottam miszerint a többi UPC kábelrádió sem az igazi!Értem, bár azt mondjuk nem, hogy ez hogy jött a Duna TV hangproblémájához
A kábelrádiókkal nem tudom mi a helyzet, Budapesten egyszer próbáltam, akkor jól ment, de mivel itt úgyis jön minden sima antennával, így nem foglalkoztunk a kábelrádióval.
donder írta: Én spec. Debrecen analógra értettem! Itt nem az hogy nincs rds rajta, de még a zene sem hallgatható! És azért bátorkodtam válaszolni, mert több hírt is hallottam miszerint a többi UPC kábelrádió sem az igazi!Értem, bár azt mondjuk nem, hogy ez hogy jött a Duna TV hangproblémájához
mlaszlo írta:Én spec. Debrecen analógra értettem! Itt nem az hogy nincs rds rajta, de még a zene sem hallgatható! És azért bátorkodtam válaszolni, mert több hírt is hallottam miszerint a többi UPC kábelrádió sem az igazi!donder írta: Itt a baj! A UPC borzalmas minőségben pakolja rá kábelre, és nem csak Debrecenben, hanem máshol is!Mit értesz azon, hogy borzalmas minőségben? Budapesten semmi gond vele, analógon és digitálison is nagyon jó minőségű, amióta optikán kapja a UPC, azóta az egyik legjobb minőségű csatorna lett.