Rádiós írta:Nem hallottam sajnos, de én még Magyar Rádiósoktól tanultam a hangtechnika alapjait és sokat jártam be a rádióba is. Annak idején nagyon komoly szakemberek voltak A RÁDIÓNÁL, ami valószínűleg mára már nincs így.Pedig így van, elhiheted.
Rádiós írta:Ha már a MI pénzünkből megy ez, akkor azt gondolom, hogy a Magyar Rádiónak kellene a szakma csúcsának lennie.Jelen pillanatban az, én nem tudok jobbat.
Rádiós írta:Őriznie kellett volna a tradicionális műsorokat, melyeket új köntösbe öltöztetve még 20-30 évig lehetne hallgatni.Egyrészt ez történt, a mai, modern világban vállalható műsorok maradtak/megújultak, viszont amik a megváltozott rádiózási szokások miatt nem voltak fenntarthatóak, azok megszűntek.
Rádiós írta:Az ország leghallgatottabb és legprofibb rádiója kellene, hogy legyen.Az MR1-Kossuth az ország leghallgatottabb rádiója, az MR2-Petőfi a fiataloknál kiemelkedően jó eredményeket ér el.
Rádiós írta:A legújabb technika mellett, lehetne tematikus elképzelések mentén üzemeltetni a Magyar Rádiót és talán a mostaninál nagyobb bevételt is hozna.Ez most is így van, a Magyar Rádió pedig egy nyereséges közmédium.
Nem igazán értem, mikről beszélsz. Legközelebb tájékozódj, kérlek, mielőtt írsz!