AZért kemény, hogy míg a Neón és a Classon kb 3-4 percnyi reklám van óránként (a neon 1-2), addig a Juventuson 8-10. 

rsite írta:http://ortt.hu/jegyzokonyvek/jegyzokony ... 172844.pdfItt azért elég komolyan temetik a Roxyt, meg osztják a Juvét
rsite írta:Ott a pont.nyikolaj írta:Sőt!Ózdnak csak jót tehetne ez a felállás,mert végre lenne egy helyi rádiojuk.Tudom, hogy helyirádiófil vagy és ezzel nincs semmi bajom, de miért mondod egyértelműen, hogy ez jót tenne?
A hallgatók megszokták a Juventust, biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan hallgatják, talán a leghallgatottabb is a városban. Ha pedig egy hallgatott rádiót elvesznek a nagyérdeműtől, annak a többség nem fog örülni.
Ráadásul a Juventus egy igen jól felépített rádió és erős brand lett és egyáltalán nem biztos, hogy többet adna náluk egy kitudja milyen helyi rádió kitudja milyen színvonallal, ami majd az idő múlásával elképzelhető, hogy be is dőlne és nem lenne semmi, csak sistergés...
nyikolaj írta:Sőt!Ózdnak csak jót tehetne ez a felállás,mert végre lenne egy helyi rádiojuk.Tudom, hogy helyirádiófil vagy és ezzel nincs semmi bajom, de miért mondod egyértelműen, hogy ez jót tenne?