mgabor írta:bírom ezt a lenézést, hogy á, kórházrádió, hülyeség... igaz, hogy angliában annyi kórházrádió van, mint a szemét, meg egy csomó nagy rádiós olyanban kezdte, meg legalább van valami célja. de ha ti mondjátok, biztosan nagyobb hülyeség a kórházrádió, mint egy csomó kiskereskedelmi nyűglődés, amit csak azért csinálnak, mert nem jutottak rendes frekihez. 
Kiskereskedelmi nyűglődés..ez jó..

Viszont legalább hallgatja valaki..ezeket az amúgy sem túl nagy lefedettségű kisközöket..
Frekvencia hasznosság ügyében semmi értelmét nem látom olyan kisköznek amit a kutya nem hallgat, viszont marha jó, még meg is tapsoljuk mert igazi kisközként működik (pl. diósgyőr).. Mi értelme van? Csak eszi a milliós pályázati pénzeket évről-évre..és nem hallgatja senki (tisztelet a kivételnek) mert technikailag igénytelen és a függönyvasalás rejtelmei sem izgatnak túl sok hallgatót 2010-ben. Az 1 km sugarú kört meg nem is említem...Ez a néhány szakmabeli (vagy nem) aki pedig itt írogatja, hogy egy kisköz legyen kisköz..ugyan már..ez csak kötekedés. Valljuk be, nem ok nélkül. De azért kíváncsi vagyok mennyi igazi kisközt hallgatsz napi szinten.
Megértem azt ahol valóban létezik normális helyi adó (nem pesti és szegedi gyártás)..és ott nem férhet meg "kereskedelmi" kisköz..Jogos! Nekem is csípné a szemem! (akkor sincs értelme) Ameddig viszont nincs, addig miért baj, ha valakik megpróbálják kielégíteni a hallgatói igényeket....hűha..fikázzuk gyorsan ki őket, miért nem beszélnek 7/24-ben arról hogyan kell virágot öntözni.
Miért kell sajnálni a hallgatótól, hogy kapjon egy kicsivel helyibb rádiót/műsort mint amit jelenleg a nagyok nyújtanak?
Még valami..senkit nem érdemes a pályázati anyag ismeretének hiányában kiosztani.
A konklúzió persze ugyanaz ami már sokadszor..én kisközöket csak falvakba adnék..oda elég és talán ott hallgatná is valaki az igazi céljának megfelelően..tehát lenne értelme. Ráadásul talán Mari néni nem is igényelne adás meg mikiprocit..