Mauro írta:Miért nem volt tegnap Ross Kemp?Nem az első eset hogy elmaradnak a filmek...-.-![]()
Mauro írta:Néztem múlthéten valamelyik nap a Katasztrófa: ahogy én láttam című műsort hát nem semmi baki volt benne. Szlovénia Ljubljanába mutattak egy katasztrófát és Ljubljanát Ausztria közepén jelölték meg térképen.Hát... igen... Csak hogy megnyugtassalak nem minden filmet a discovery készít, hanem a MAY product., a Cameco, stb.
djlacee írta: Itt viszont pont hogy azt írja mindegyikre hogy "Alapértelmezett" de más szól, és csak a műsornál működik; az ajánlóknál, inzerteknél, reklámoknál nemEzt a box-ot hiába nyomkodom, nem akar váltani. Egyébként nyugodtan feltehetnék az angol hangsávot (a Direct-en is rajta van), valamint a Discovery Science-re és az Eurosport-ra is.
mlaszlo írta:Itt viszont pont hogy azt írja mindegyikre hogy "Alapértelmezett" de más szól, és csak a műsornál működik; az ajánlóknál, inzerteknél, reklámoknál nemdjlacee írta:A Discovery -re upc digital -on került angol és valami szláv hangsávÉrdekes, itt Budapesten is jelzi a box, hogy több hangsáv van rajta, de nem lehet váltani.
djlacee írta:A Discovery -re upc digital -on került angol és valami szláv hangsávÉrdekes, itt Budapesten is jelzi a box, hogy több hangsáv van rajta, de nem lehet váltani.