RADIOSITE Fórum

• Discovery (Discovery, TLC, ID, Animal Planet, Eurosport...)

#49049  Szerző: Mauro

Előbb magyar nyelvű volt World és Science előzetese.
 #49004  Szerző: djlacee

Kivéve, hogy negyed óránként reklám van. Tiszta Amerika.
 #42789  Szerző: donder

Mauro írta:Néztem múlthéten valamelyik nap a Katasztrófa: ahogy én láttam című műsort hát nem semmi baki volt benne. Szlovénia Ljubljanába mutattak egy katasztrófát és Ljubljanát Ausztria közepén jelölték meg térképen.
Hát... igen... Csak hogy megnyugtassalak nem minden filmet a discovery készít, hanem a MAY product., a Cameco, stb.
Tehát nem (csak) a discovery hibája...
 #42783  Szerző: Mauro

Néztem múlthéten valamelyik nap a Katasztrófa: ahogy én láttam című műsort hát nem semmi baki volt benne. Szlovénia Ljubljanába mutattak egy katasztrófát és Ljubljanát Ausztria közepén jelölték meg térképen.
 #42001  Szerző: mlaszlo

djlacee írta: Itt viszont pont hogy azt írja mindegyikre hogy "Alapértelmezett" de más szól, és csak a műsornál működik; az ajánlóknál, inzerteknél, reklámoknál nem
Ezt a box-ot hiába nyomkodom, nem akar váltani. Egyébként nyugodtan feltehetnék az angol hangsávot (a Direct-en is rajta van), valamint a Discovery Science-re és az Eurosport-ra is.
 #42000  Szerző: djlacee

mlaszlo írta:
djlacee írta:A Discovery -re upc digital -on került angol és valami szláv hangsáv :o
Érdekes, itt Budapesten is jelzi a box, hogy több hangsáv van rajta, de nem lehet váltani.
Itt viszont pont hogy azt írja mindegyikre hogy "Alapértelmezett" de más szól, és csak a műsornál működik; az ajánlóknál, inzerteknél, reklámoknál nem
 #41999  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:A Discovery -re upc digital -on került angol és valami szláv hangsáv :o
Érdekes, itt Budapesten is jelzi a box, hogy több hangsáv van rajta, de nem lehet váltani.
 #41997  Szerző: djlacee

A Discovery -re upc digital -on került angol és valami szláv hangsáv :o
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 18