paradigm írta:Snookie írta:
Az avas rádió esetében..ha már az avason lovaglunk, tudomásom szerint senki sem lakik az avasban a dolgozók közül..ráadásul semmilyen tartalmi része nem szól az avasnak mint célközönségnek (de tényleg csak azért mert az avassal példálózunk).
Az tényleg nagy marhaság, hogy Pesten eredetileg a kisközösséget elkezdték lakóövezetkre értelmezni és így kiadni az engedélyeket, mert így pl. a bélyeggyűjtők rádiója, mint kisközösségi állomás eleve halálra ítélt ötlet. De, kérdezem én, hogy közületek ki jár a Miskolci Egyetemre mint hallgató és melyik tartalom szól kifejezetten az egyetemistákhoz, a napi kétszeri általános hírek, a kabaré vagy a mix?
Válaszolok én..

- Az Eperben dolgozók 75%-a a miskolci egyetem hallgatója.
- A napi kétszeri, közel sem általános hírek (elsősorban az egyetem, másodsorban a város hírei szólnak, ezt nem tekinteném általánosnak egy budapesti hírszolgálat anyagával szemben)
- Mix? Igen..a lemezlovasaink rendszeresen, heti szinten az egyetemi klubokban zenéltek/zenélnek..ismerik, szeretik őket, sokan személyesen is. Nem egy az egyetem hallgatója is volt.
- A kabaré kifejezetten jó néhány egyetemista kérése volt
Továbbmegyek
- Unipláza egyetemi étterem menüajánlat
- Heti interjúk az egyetemi történésekkel kapcsolatban (túl sok minden nem történik sajnos)
- Partyajánlók (70%-a egyetemi)
Rezeg a léc, de talán mégis
- A kívánságműsorokban rendszeresen kérnek egymásnak zenét az egyetemisták, otthonról, a koliból vagy éppen a kondiból
- A zene (az egyetemisták azon közösségét célozza, aki kedveli az elektronikus zenét)