RADIOSITE Fórum

• Eurosport

#45060  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:Úgy látszik előbb váltott az Eurosport, mától 16:9-es az Eurosport és az Eurosport2 is.
Megelőzték a Sport TV-t is. Pedig ők már régen ígérik a kapcsoló jelet.
 #44944  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:WSS van? :P
Itt upc kábelen analógon egyelőre nyújtott kép van, manuálisan kell letter box-ba rakni a képet (már amelyik tv-n lehet). Digitálison viszont van rajta kapcsolójel, de fixen 16:9-es a sugárzás, nincs 4:3-16:9 váltogatás, mint az m2-nél vagy a Duna TV-nél. Ha 4:3-as bejátszás megy, akkor az is 16:9-el megy, két oldalról fekete csíkkal kiegészítve.
 #43679  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta:Ezt én is hallottam. De azt mondom mint LuciFerko hiszem ha látom.
ReTeK-ről már tavaly és tavaly előtt is lehetett hallani hogy 16:9-be adja az F1-t És tessék még mindig 4:3-as. Rohadék ReTeK miért nem adja el jogokat másnak. Arra se képesek hogy szabadedzéseket élőbe adja. Pedig sport klubon elférne. Mert lenne rá igény.
Majd kiderül, reménykedjünk, hogy lépnek a 16:9 felé.
Azt be kell látni, hogy az RTL kereskedelmi csatorna, azt és úgy adja, ahogyan igény van rá. Még mindig nagyon sokan 4:3-as tv-n nézik az adást és amíg többségben vannak, addig a csatornák csak óvatosan lépkednek az átállás felé.
A Forma 1 pedig egy nézett közvetítés, maguktól biztos nem fogják eladni a jogokat.
Jó de sokan azért nem váltanak 16:9-es TV-re mert pl ReTeK mindent 4:3ad. És nem akarják képet alul felül levágni vagy megnyújtani.
Így tartalom szolgáltatónak kéne lépnie.
Igen sajna csak álmodoztam.
 #43670  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:Ezt én is hallottam. De azt mondom mint LuciFerko hiszem ha látom.
ReTeK-ről már tavaly és tavaly előtt is lehetett hallani hogy 16:9-be adja az F1-t És tessék még mindig 4:3-as. Rohadék ReTeK miért nem adja el jogokat másnak. Arra se képesek hogy szabadedzéseket élőbe adja. Pedig sport klubon elférne. Mert lenne rá igény.
Majd kiderül, reménykedjünk, hogy lépnek a 16:9 felé.
Azt be kell látni, hogy az RTL kereskedelmi csatorna, azt és úgy adja, ahogyan igény van rá. Még mindig nagyon sokan 4:3-as tv-n nézik az adást és amíg többségben vannak, addig a csatornák csak óvatosan lépkednek az átállás felé.
A Forma 1 pedig egy nézett közvetítés, maguktól biztos nem fogják eladni a jogokat.
 #43660  Szerző: Mauro

Ezt én is hallottam. De azt mondom mint LuciFerko hiszem ha látom.
 #43658  Szerző: LuciFerko

mlaszlo írta:
Mauro írta: Pl ki tudja hogy ReTeK mikor fogja 16:9-be adni a F1-et.
Bár ez nem ide tartozik, de állítólag az X-Faktor már 16:9-el fog menni, persze ez még nem 100%.
"hiszem ha látom"...
 #43649  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Pl ki tudja hogy ReTeK mikor fogja 16:9-be adni a F1-et.
Bár ez nem ide tartozik, de állítólag az X-Faktor már 16:9-el fog menni, persze ez még nem 100%.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12