mlaszlo írta:Úgy látszik előbb váltott az Eurosport, mától 16:9-es az Eurosport és az Eurosport2 is.Megelőzték a Sport TV-t is. Pedig ők már régen ígérik a kapcsoló jelet.
mlaszlo írta:Úgy látszik előbb váltott az Eurosport, mától 16:9-es az Eurosport és az Eurosport2 is.Megelőzték a Sport TV-t is. Pedig ők már régen ígérik a kapcsoló jelet.
LuciFerko írta:WSS van?Itt upc kábelen analógon egyelőre nyújtott kép van, manuálisan kell letter box-ba rakni a képet (már amelyik tv-n lehet). Digitálison viszont van rajta kapcsolójel, de fixen 16:9-es a sugárzás, nincs 4:3-16:9 váltogatás, mint az m2-nél vagy a Duna TV-nél. Ha 4:3-as bejátszás megy, akkor az is 16:9-el megy, két oldalról fekete csíkkal kiegészítve.
mlaszlo írta:Jó de sokan azért nem váltanak 16:9-es TV-re mert pl ReTeK mindent 4:3ad. És nem akarják képet alul felül levágni vagy megnyújtani.Mauro írta:Ezt én is hallottam. De azt mondom mint LuciFerko hiszem ha látom.Majd kiderül, reménykedjünk, hogy lépnek a 16:9 felé.
ReTeK-ről már tavaly és tavaly előtt is lehetett hallani hogy 16:9-be adja az F1-t És tessék még mindig 4:3-as. Rohadék ReTeK miért nem adja el jogokat másnak. Arra se képesek hogy szabadedzéseket élőbe adja. Pedig sport klubon elférne. Mert lenne rá igény.
Azt be kell látni, hogy az RTL kereskedelmi csatorna, azt és úgy adja, ahogyan igény van rá. Még mindig nagyon sokan 4:3-as tv-n nézik az adást és amíg többségben vannak, addig a csatornák csak óvatosan lépkednek az átállás felé.
A Forma 1 pedig egy nézett közvetítés, maguktól biztos nem fogják eladni a jogokat.
Mauro írta:Ezt én is hallottam. De azt mondom mint LuciFerko hiszem ha látom.Majd kiderül, reménykedjünk, hogy lépnek a 16:9 felé.
ReTeK-ről már tavaly és tavaly előtt is lehetett hallani hogy 16:9-be adja az F1-t És tessék még mindig 4:3-as. Rohadék ReTeK miért nem adja el jogokat másnak. Arra se képesek hogy szabadedzéseket élőbe adja. Pedig sport klubon elférne. Mert lenne rá igény.
mlaszlo írta:"hiszem ha látom"...Mauro írta: Pl ki tudja hogy ReTeK mikor fogja 16:9-be adni a F1-et.Bár ez nem ide tartozik, de állítólag az X-Faktor már 16:9-el fog menni, persze ez még nem 100%.
Mauro írta: Pl ki tudja hogy ReTeK mikor fogja 16:9-be adni a F1-et.Bár ez nem ide tartozik, de állítólag az X-Faktor már 16:9-el fog menni, persze ez még nem 100%.