RADIOSITE Fórum

• Közösségi közlekedés

#46921  Szerző: LuciFerko

Kép

csúnya rasszista.
 #46670  Szerző: djlacee

#45804  Szerző: mlaszlo

Volt alkalmam utazni a Volánbusz alvállalkozójának egyik járatán, amelyen ezek a King Long buszok közlekednek. Eddig mindenhol csak rosszat olvastam róla, de azt kell hogy mondjam, hogy így elsőre nem volt rossz. Ami negatívum, hogy nincs egy ülés sem a padlóval egy szinten, hanem mindegyikhez egy kis lépcsőn kell fellépni, ez az idősebbek számára nem túl jó, illetve egyes üléseknél kicsi a hely a lábnak. A legnagyobb negatívum, hogy kicsi az ablakok nyitható felülete, az a felső rész épphogy befelé billentése kevés, bár nyárra van bennük klíma. Télen ugyanakkor állítólag a fűtéssel gondok voltak, de ugye ezt most nem tudtak leellenőrizni.
Ezeket leszámítva az ülések kényelmesek voltak és a busz is meglepően tiszta volt. A kézi sebességváltós buszokkal eddig mindig rossz tapasztalatom volt (a BKV-s alvállalkozónál lévő MAN buszokon szörnyű amikor váltanak), ennél viszont meg se lehetett érezni.
 #44554  Szerző: drkotasz

pébégáz írta:Többféle kinézettel próbálkoztam már négy év alatt, mióta megy. Igazi html szerkesztőt soha nem használtam, csak Wordben szerkesztem. Ezért olyan, amilyen. Meg nem is vagyok a design mestere.
csinálj blogot, blogponthu-n
 #44553  Szerző: pébégáz

Nagyon szívesen, és ajánlom még ezt a honlapot is:

http://veke.hu

Ott is van egy cikk a 43-asról, és még sok egyéb évfordulós írás is van az oldalon.
 #44371  Szerző: csokie

pébégáz: Nagyon köszi, hogy bemutattad a 43-as vonalát. :) Engem is érdekelt anno, hogy ott végig sínek vannak és hogyhogy nem jár rajta villamos. Sajna hogy nem próbálhattam ki, ha visszamehetnék 25 évet az első dolgom lenne hogy kipróbáljam :)
 #44361  Szerző: Ghee

Majd belejössz, csak ne add fel! :)
 #44062  Szerző: pébégáz

Többféle kinézettel próbálkoztam már négy év alatt, mióta megy. Igazi html szerkesztőt soha nem használtam, csak Wordben szerkesztem. Ezért olyan, amilyen. Meg nem is vagyok a design mestere.
  • 1
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 219