RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#45998  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:Elmegy a p*csába az EON!!! Napok óta rendszeresek a pár másodperces áramszünetek, akár naponta többször is!!!!!! Egyik gépem tápját ki kellett cserélnem, jóhogy volt itthon egy félrerakva. Tudom, UPS i didn't again, de az csak 1 gépet bír el, a másikat nem. És most meg marhára nincs pénzem venni egy új, nagyobbat... Én is meg fater is reklamáltunk nekik hogy mi a fene van, erre aztmondják menjünk polgári perre. Aha, tart vagy 3 évig? Multkor a CNC eszterga is annyira örült egy ilyen áramszünetnek, hogy 150 ezerbe került a javítása :ninja: :x
Nem ismerem pontosan a feltételeket, de esetleg biztosító nem fizet valamennyit ilyen jellegű kárra?
Sajnos ezek a szolgáltatók amennyire csak lehet visszaélnek a monopol helyzetükkel. Nálunk a gázszolgáltatóval vannak gondok, nagyon sokszor hígítják a gázt, ami azt jelenti, hogy csökken a fűtőértéke és ugyanannyi mennyiségű víz felmelegítéséhez sokkal több gáz fogy el. Nyári időszakban főzéshez még ez nem annyira vészes, de fűtési időszakban ez igencsak megemelheti a számla összegét. Volt már vizsgálat is ellenük, de annak az időszaka előre ismert volt, így érdekes módon akkor rendben volt a gáz...
 #45991  Szerző: LuciFerko

Elmegy a p*csába az EON!!! Napok óta rendszeresek a pár másodperces áramszünetek, akár naponta többször is!!!!!! Egyik gépem tápját ki kellett cserélnem, jóhogy volt itthon egy félrerakva. Tudom, UPS i didn't again, de az csak 1 gépet bír el, a másikat nem. És most meg marhára nincs pénzem venni egy új, nagyobbat... Én is meg fater is reklamáltunk nekik hogy mi a fene van, erre aztmondják menjünk polgári perre. Aha, tart vagy 3 évig? Multkor a CNC eszterga is annyira örült egy ilyen áramszünetnek, hogy 150 ezerbe került a javítása :ninja: :x
 #45589  Szerző: Pasa

djlacee írta:Pasa, beregelsz a Telenor Online -ra, és ott ki tudod deríteni, hogy kinek a nevén van
Kösz, de lehet, hogy jobb, ha nem tudom. :gonosz:
 #45587  Szerző: djlacee

Pasa, beregelsz a Telenor Online -ra, és ott ki tudod deríteni, hogy kinek a nevén van
 #45586  Szerző: Pasa

djlacee írta:Nekem meg egy olyan Djuice csomagom van, ami már gyakorlatilag nem létezik, ráadásul a kártya anyám nevén van, ezért nem is tudok az új csomagokra váltani
Nekem meg van egy olyan Pannon kártyám, amit 9 éve találtam. Fogalmam sincs, kinek a nevén van, de működik, félévente feltöltöm. Én ezen tudtam díjcsomagot is váltani eddig.
 #45584  Szerző: Snake

Hogy mik vannak...
  • 1
  • 382
  • 383
  • 384
  • 385
  • 386
  • 541