RADIOSITE Fórum

• Class FM

#46998  Szerző: benjamin

zenefalo írta:
benjamin írta:én nem itt debrecenben úgy bejönnek a román adások...
Mi van? :lol:
az info pro nagyon is bejön
 #46982  Szerző: zenefalo

benjamin írta:én nem itt debrecenben úgy bejönnek a román adások...
Mi van? :lol:
 #46960  Szerző: benjamin

én nem itt debrecenben úgy bejönnek a román adások mint ha egy debreceni adót hallgatnék de bezzeg a mi adóink még az országhatárig sem érnrk el sokszor. :shoot:
 #46939  Szerző: lali87

Hát igen és még sz**ás helyen is vagyunk....7 ország vesz körül minket mindenkinek kell a freki :-( Angoloknak mekkora királyság 100kW-250kW-os adókkal tolják meg egy csomó 1-2kWossal, senkivel nem kell osztozkodniuk ráadásul ilyen mostoha-testvériesen. :x Körülöttünk mindenkinek jobb a frekikészlete.....Magyarország én így szeretlek :-)

De a környékben több országban is vannak 100kW-os adók nálunk már csak tisztelettudatból sincs 83kW-nál erősebb??? :-) Nehogy megzavarjuk őket :-P
 #46926  Szerző: gabor15

Pasa írta:Próbáljátok már megérteni, hogy ez nem kívánságműsor! Ezt a frekvenciakészletet kaptuk, ennyi adónk lehet.
Álmodozni, azért még lehet ;)
 #46918  Szerző: LuciFerko

olaszoknál bezzeg... :roll:
 #46913  Szerző: Pasa

Próbáljátok már megérteni, hogy ez nem kívánságműsor! Ezt a frekvenciakészletet kaptuk, ennyi adónk lehet.
 #46908  Szerző: gabor15

Gyurii91 írta:Mondom itt ha normálisan akarsz rádiózni bármivel, (hifi,mobil...) akkor megyeszékhelyen érd be a 3 helyivel, ha vidéki vagy akkor hallgass románt Magyarországon.

2 módja van ennek javítására:

-Új, normális lefedettség.

-A meglévő összes országos freki teljesítményét minimum 60kW-ra állítani. (Bár lehet még akkor se lenne 100%-os a vétel mindenhol, de legalább nagyrészt élvezhető lenne.)
Egyetértek!
Békéscsabán tényleg kellene az országos rádióknak átjátszó. Ha jól tudom van ott egy elég magas torony, amiről szépen beszórhatnák akár egész Békés megyét is.
(Az országban elég sok helyen van olyan "tv-torony" ahonnan nem adnak országos rádiót és az adott településen sem jönnek rendesen azok az adók. Szerintem jó lenne, ha elhelyezhetnének egy-egy átjátszót, akár pár 100 W-al, pl.: Ausztria.)
 #46902  Szerző: Gyurii91

Mondom itt ha normálisan akarsz rádiózni bármivel, (hifi,mobil...) akkor megyeszékhelyen érd be a 3 helyivel, ha vidéki vagy akkor hallgass románt Magyarországon.

2 módja van ennek javítására:

-Új, normális lefedettség.

-A meglévő összes országos freki teljesítményét minimum 60kW-ra állítani. (Bár lehet még akkor se lenne 100%-os a vétel mindenhol, de legalább nagyrészt élvezhető lenne.)
 #46870  Szerző: Mipi

Gyurii91 írta:
wuderscher írta:
benjamin írta:Nekem nem tetszik a class fm szignálparkja.MEG AZ SEMHOGY ÉJFÉL UTÁN NINCS MŰSORVEZETŐ!!!4 :x
Sehol sincs országos zenei rádiókban éjjeli műsorvezető (még az MR2-be se). :cry:

Bár jó lenne! ;)
Országos rádió sincs...

Erősebben jön terjedéssel a svéd, finn stb. adó, mint itt állandón a Class, Neo, MR2...
Így van!
INFO PRO békés megyében jobban jön mint a NEO vagy valamelyik helyi.
Ahol lakom Rádió 1 -et csak autórádióval lehet tisztán befogni. Annak ellenére hogy köztünk és Békéscsaba között egy darab domb nincs. Juventust se lehet szépen befogni. Mostanság már a Rádió 1 -et is valami román zavarja. Csaba rádiót is már messzebb esélytelen befogni mert a 103.8 -on a Radio Actual kiüti. Class FM ről ne is beszéljünk mióta gyengén sugároz 101.6 on már be se lehet fogni.
  • 1
  • 394
  • 395
  • 396
  • 397
  • 398
  • 510