zenefalo írta:az info pro nagyon is bejönbenjamin írta:én nem itt debrecenben úgy bejönnek a román adások...Mi van?
zenefalo írta:az info pro nagyon is bejönbenjamin írta:én nem itt debrecenben úgy bejönnek a román adások...Mi van?
benjamin írta:én nem itt debrecenben úgy bejönnek a román adások...Mi van?
Pasa írta:Próbáljátok már megérteni, hogy ez nem kívánságműsor! Ezt a frekvenciakészletet kaptuk, ennyi adónk lehet.Álmodozni, azért még lehet
Gyurii91 írta:Mondom itt ha normálisan akarsz rádiózni bármivel, (hifi,mobil...) akkor megyeszékhelyen érd be a 3 helyivel, ha vidéki vagy akkor hallgass románt Magyarországon.Egyetértek!
2 módja van ennek javítására:
-Új, normális lefedettség.
-A meglévő összes országos freki teljesítményét minimum 60kW-ra állítani. (Bár lehet még akkor se lenne 100%-os a vétel mindenhol, de legalább nagyrészt élvezhető lenne.)
Gyurii91 írta:Így van!wuderscher írta:Országos rádió sincs...benjamin írta:Nekem nem tetszik a class fm szignálparkja.MEG AZ SEMHOGY ÉJFÉL UTÁN NINCS MŰSORVEZETŐ!!!4Sehol sincs országos zenei rádiókban éjjeli műsorvezető (még az MR2-be se).![]()
Bár jó lenne!
Erősebben jön terjedéssel a svéd, finn stb. adó, mint itt állandón a Class, Neo, MR2...