RADIOSITE Fórum

• Direct One

#4729  Szerző: tomee87

Ha már az elnevezéseknél tartunk. Lenne egy kérdésem, a UPC kábelen ill. a T-Home kábelen mire nevezték át a "VH1"-t??

Nálunk "Comedy Central / VH1" lett a neve, és nem "VH1 / Comedy Central" :mrgreen:
Kép
 #4728  Szerző: mlaszlo

A Test Feed csatornán pedig tegnap délután óta ízelítőt kaphatunk a lengyel HBO2 műsorából hang nélkül :D
 #4727  Szerző: mlaszlo

MikySoft írta: Azért pl. a Magyar ATV-t szerintem lehetne sima ATV-re javítani. Meg még van pár...
Igen, azt valóban illene kijavítani, de más hibát nem látok most az elnevezéseknél, csak a Jetix-ét, amit említettem.
Egyébként a Spektrum-nál vajon miért hagyták el az "Int" szót? Össze lesz vonva a magyar és a cseh/magyar verzió?
 #4726  Szerző: rsite1

Bizony, azt ki is felejtettem. :D

Azért pl. a Magyar ATV-t szerintem lehetne sima ATV-re javítani. Meg még van pár...
 #4725  Szerző: mlaszlo

MikySoft írta:Pár csatornát átneveztek.

DiscoveryCE - DiscoveryChannel
NatGeo - National Geographic
Spektrum Int - Spektrum

Ideje volt. Nem értem eddig miért spóroltak annyira a karakterekkel. :)
Tényleg és több, mint 2 év után sikerült átjavítani a TV Budapest-et Budapest TV-re :)
Az viszont számomra rejtély, hogy a Jetix miért Jetix/Jetix Max-nak van elnevezve :?
De azokat a fránya prémium csatornákat csak nem akarják sorba rendezni :(
 #4723  Szerző: rsite1

Pár csatornát átneveztek.

DiscoveryCE - DiscoveryChannel
NatGeo - National Geographic
Spektrum Int - Spektrum

Ideje volt. Nem értem eddig miért spóroltak annyira a karakterekkel. :)
 #3972  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Sajnos az ügyfélszolgálatok gyakran kénytelenek hazudni vagy mást mondani, mint a valóság. Ezt tapasztalom azóta, mióta PR.hu fórumon moderátor vagyok. Már nagyon sok minden meg van előre tervezve egy szolgáltatónál, csak sokszor ezek nem publikusak az indulásért, ezért az üf-osok kénytelenek füllenteni vagy elterelni a témáról a dolgot, mert nem mondhatják el. Valószínűleg ezért és nem másért mondták ezt a 3 csatornát. Nekem is van csomó infóm a közeljövőbeni PR-Telecomos fejlesztésekről (amik nem semmi fejlesztések) de nem hozhatom nyilvánosságra nem beszélhetek róla, így ha valaki mégis érdeklődik róla muszáj füllenteni vagy elterelni a témát.
Köszönöm az infót, nem tudtam, hogy ilyen kötelező füllentések vannak, bár ha belegondolok ez tényleg logikus.
 #3960  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:Hát úgy tűnik, hogy az ügyfélszolgálat és mi is nagyot tévedtünk, mert nem lesz se CC, se TV6, se Eurosport2.
Sajnos az ügyfélszolgálatok gyakran kénytelenek hazudni vagy mást mondani, mint a valóság. Ezt tapasztalom azóta, mióta PR.hu fórumon moderátor vagyok. Már nagyon sok minden meg van előre tervezve egy szolgáltatónál, csak sokszor ezek nem publikusak az indulásért, ezért az üf-osok kénytelenek füllenteni vagy elterelni a témáról a dolgot, mert nem mondhatják el. Valószínűleg ezért és nem másért mondták ezt a 3 csatornát. Nekem is van csomó infóm a közeljövőbeni PR-Telecomos fejlesztésekről (amik nem semmi fejlesztések) de nem hozhatom nyilvánosságra nem beszélhetek róla, így ha valaki mégis érdeklődik róla muszáj füllenteni vagy elterelni a témát.
 #3951  Szerző: mlaszlo

Sz. írta: A nő 'fem' latinul, angolul female, franciául femme, olaszul femina (igaz ez inkább nőstény), belgául feem.
Köszönöm az információt, így már érthető a csatorna neve.
 #3931  Szerző: Pasa

Sz. írta:A Vallon nem teljesen francia, hanem Belga-Francia. Erős dialektus, egy párizsi állítólag nem teljesen értené meg.
Na én erre gondoltam, bár tény, hogy félreérthető volt, hogy csak belgát írtam.
Hát a flamand sem egyezik a hollanddal, így akkor az is lehetne a belga nyelv.
(csak lassan szétoffoljuk a topikot)
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 64