Sziasztok!
Nem szoktam Rádió 1-et hallgatni, de az tény, hogy akik mostanság műsort vezetnek, hagynak némi kivetni valót. Akárcsak a Rise, Roxy és társai, akik folyamatosan istenítve vannak itt a fórumon...
Csak az a baj, hogy míg mondjuk a "Juhász Gergős" korszakban fontos volt az is, hogy az emberek beszédtechnikailag és beszédstílusilag is megfelelőek legyenek, addig ez ma abban merül ki, hogy valakinek mekkora a melle, vagy mennyire celeb...
Sokan húzzátok itt az egyes műsorvezetőket, de sokakat, akiket itt kritizáltok, nem hiszem, hogy megérdemlik, mert legalább meg tudnak szólalni és nem véletlenül kerültek egyre magasabb szintre.
Magyarországon talán ez lenne követendő...
Nézz meg egy Neo-t vagy egy Class-t:
Én értem, hogy Csiszár egy nagy ikon a magyar médiában, de beszédtechnikailag inkább nem is minősítem, vagy a Tóth Betty, aki beszédstílusilag szerintem nem üti meg azt a szintet, hogy országos médiában dolgozzon.
Direkt nem említettem az orgánumot, mert az abból a szempontból elhanyagolható, hogy születésünktől fogva velünk van és a génjeinkben kódolt, azon nem tudunk változtatni, de az előbb említetteken igen, és kell is...
Az a gond, hogy a friss médiásoknak (tisztelet a kivételnek), ezek az emberek mutatnak jelenleg példát és azt gondolják a balga agyukkal, hogy ez a követendő, ha egy országos, vagy akár bármilyen más rádióba be akarnak jutni.