RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#48029  Szerző: benjamin

Cicoo írta:
benjamin írta:Tegnap Kormos Anett volt Anita helyén.Mikor megnéztem a videót láttam hogy valóban nem érzi jól magát velük.Én ezért nem szeretném Kormos Anettet Anita helyére. 8-)
Én ezen nem csodálkozom. Én ma és pár nappal ezelőtt hallgattam bele a "nő keresésbe", és úgy vettem észre, hogy alig hagyják szóhoz jutni a jelöltet. Az első reakcióm az volt, hogy minek ide még 1 ember? Teljesen felesleges, úgyse fog tudni érvényesülni. Vagy pont ez a cél?
Ilyen sztárokat(pl:szekeres nóra)hogy van pofájuk elyomni.Örüljenek hogy ilyen sztárok elfogadták a meghívást. :x
 #48025  Szerző: Cicoo

benjamin írta:Tegnap Kormos Anett volt Anita helyén.Mikor megnéztem a videót láttam hogy valóban nem érzi jól magát velük.Én ezért nem szeretném Kormos Anettet Anita helyére. 8-)
Én ezen nem csodálkozom. Én ma és pár nappal ezelőtt hallgattam bele a "nő keresésbe", és úgy vettem észre, hogy alig hagyják szóhoz jutni a jelöltet. Az első reakcióm az volt, hogy minek ide még 1 ember? Teljesen felesleges, úgyse fog tudni érvényesülni. Vagy pont ez a cél?
 #48023  Szerző: benjamin

Tegnap Kormos Anett volt Anita helyén.Mikor megnéztem a videót láttam hogy valóban nem érzi jól magát velük.Én ezért nem szeretném Kormos Anettet Anita helyére. 8-)
 #48003  Szerző: Rádiós

És ha már Rádió 1! Akkor Harsányi Levente is beszédhibás, de ismert és ez sokat dob rajta! No meg szeretik. Teszem hozzá, hogy az egyénisége ellensúlyozza bőven a beszédhibáját. Ezért pl engem nem is zavar. Valakinek meg fel sem tűnik!

Az már jobban zavar, hogy folyamatosan affektálnak a kisebb rádiókban a műsorvezetők. A magyar nyelveb a szó eleje a hangsúlyos, de ez a műsorvezetők nagy részét nem érdekli. Sajnos a tévéknél is dolgoznak ilyen hangsúly problémások.
Azt sem értem, hogy Repkényi Dóri, hogy lehet a VIVA Tv hangja, miközben raccsol! Még a Roxyban viselhető, de kíváncsi lennék, hogy a TV vezetői mért alkalmazzák. Lehet, hogy csupán olcsó?

Visszatérve a Rádió 1-es műsorvezetőkhöz! Bizonyára fontos az ismertség, és az irányíthatóság, mert lássuk be, csak jó médiamunkás kell egy Rádió 1 konfhoz, nem tehetség!
 #47993  Szerző: LuciFerko

BajakiGabesz írta: Az a gond, hogy a friss médiásoknak (tisztelet a kivételnek), ezek az emberek mutatnak jelenleg példát és azt gondolják a balga agyukkal, hogy ez a követendő, ha egy országos, vagy akár bármilyen más rádióba be akarnak jutni.
Ezt én is alá tudom támasztani. Egyik csoporttársam tartott előadást a rádizásról és pl Bocsiákat és Balázsékat hozta fel példaként, de fogalma sem volt az igazi nagy rádiósokról...
 #47990  Szerző: BajakiGabesz

Sziasztok!

Nem szoktam Rádió 1-et hallgatni, de az tény, hogy akik mostanság műsort vezetnek, hagynak némi kivetni valót. Akárcsak a Rise, Roxy és társai, akik folyamatosan istenítve vannak itt a fórumon...
Csak az a baj, hogy míg mondjuk a "Juhász Gergős" korszakban fontos volt az is, hogy az emberek beszédtechnikailag és beszédstílusilag is megfelelőek legyenek, addig ez ma abban merül ki, hogy valakinek mekkora a melle, vagy mennyire celeb...

Sokan húzzátok itt az egyes műsorvezetőket, de sokakat, akiket itt kritizáltok, nem hiszem, hogy megérdemlik, mert legalább meg tudnak szólalni és nem véletlenül kerültek egyre magasabb szintre.
Magyarországon talán ez lenne követendő...

Nézz meg egy Neo-t vagy egy Class-t:
Én értem, hogy Csiszár egy nagy ikon a magyar médiában, de beszédtechnikailag inkább nem is minősítem, vagy a Tóth Betty, aki beszédstílusilag szerintem nem üti meg azt a szintet, hogy országos médiában dolgozzon.

Direkt nem említettem az orgánumot, mert az abból a szempontból elhanyagolható, hogy születésünktől fogva velünk van és a génjeinkben kódolt, azon nem tudunk változtatni, de az előbb említetteken igen, és kell is...

Az a gond, hogy a friss médiásoknak (tisztelet a kivételnek), ezek az emberek mutatnak jelenleg példát és azt gondolják a balga agyukkal, hogy ez a követendő, ha egy országos, vagy akár bármilyen más rádióba be akarnak jutni.
 #47979  Szerző: djlacee

MTV zenei
MTV? zene? :lol:
 #47971  Szerző: molnarb

Gyurii91 írta:A Juhász Gergely most mit csinál?
NEO FM-el tárgyal? :gonosz:
Nem... a Viva/MTV zenei vezetője.
 #47963  Szerző: Gyurii91

nyikolaj2 írta:Lukács Laci, vagy esetleg Juhász Gergely
A Juhász Gergely most mit csinál?

NEO FM-el tárgyal? :gonosz:
 #47955  Szerző: nyikolaj

Nem tudtál kreatívabb lenni a névválasztásban? :o
  • 1
  • 380
  • 381
  • 382