RADIOSITE Fórum

• Zsebrádió - Halásztelek - 87.8 MHz

#48805  Szerző: Sokol404

Azért jó volt a neve. :yes:

Erről az FM-transzmitterem jut eszembe (mert azt is "azzal" fogom). :roll:
 #48315  Szerző: csokie

Ja, és még tavaly szeptember fele még új műsorvezetőket is kerestek, többször is bemondták 2 szám között. Eléggé sufni rádió volt akkor is. Igényességre nem nagyon volt keret vagy nem is foglalkoztak vele.
 #48313  Szerző: LuciFerko

Zsolt írta:
drkotasz írta:Köze nincs hozzá :) zsebradio.org volt az oldaluk, alternatív zenés-szabadon beszélgetős közösségi rádiócska volt, nem volt rossz, amikor még régen belehallgattam :)
Igaz, hogy jó zenék mentek, de csak ha épp mentek... Keverés, adásprocesszálás soha nem is volt. Az adás maga úgy ment, hogy többnyire csak modulálatlan vívő ment, és kb. a nap felében sikerült zenét berakni. Műsort, de egyáltalán szöveges tartalmat (habár vételkörzeten belül lakom) soha nem hallottam, de akkor ezek szerint néha-néha volt valami, csak én nem voltam rádióközelben, amikor az a havi egy adás lement. :D
Szóval szerintem szimplán érdektelenségbe fulladt ez az ügy. :(
én hallottam rajta, igen erős tilosrádió feeling volt. egyszer egy volt EstFM-es DJ-vel beszélgettek.
 #48311  Szerző: drkotasz

Lehet annak négy éve is, hogy hallgattam, neten :)
 #48310  Szerző: Zsolt

drkotasz írta:Köze nincs hozzá :) zsebradio.org volt az oldaluk, alternatív zenés-szabadon beszélgetős közösségi rádiócska volt, nem volt rossz, amikor még régen belehallgattam :)
Igaz, hogy jó zenék mentek, de csak ha épp mentek... Keverés, adásprocesszálás soha nem is volt. Az adás maga úgy ment, hogy többnyire csak modulálatlan vívő ment, és kb. a nap felében sikerült zenét berakni. Műsort, de egyáltalán szöveges tartalmat (habár vételkörzeten belül lakom) soha nem hallottam, de akkor ezek szerint néha-néha volt valami, csak én nem voltam rádióközelben, amikor az a havi egy adás lement. :D
Szóval szerintem szimplán érdektelenségbe fulladt ez az ügy. :(
 #48307  Szerző: csokie

Mindegy, lényeg a lényeg, hogy nagyon kéne nekem a frekijük :D :yeah:
 #48306  Szerző: drkotasz

Köze nincs hozzá :) zsebradio.org volt az oldaluk, alternatív zenés-szabadon beszélgetős közösségi rádiócska volt, nem volt rossz, amikor még régen belehallgattam :)
 #48305  Szerző: Zsolt

Aszongya': "A Zsebrádió főként négy és nyolc éves gyerekeknek nyújthat, kellemes kikapcsolódást és jó hangulatot."
---
Egyébként talán már több mint egy éve nem létezik, de azért örülök, hogy végre lett topicja és szót ejtünk róla. :)
 #48298  Szerző: csokie

A www.zsebradio.com az nem az ő honlapjuk?
 #48294  Szerző: drkotasz

Jó ideje nem működik, az ORTT nyilvántartásában sincs már benne.