Zsolt írta:én hallottam rajta, igen erős tilosrádió feeling volt. egyszer egy volt EstFM-es DJ-vel beszélgettek.drkotasz írta:Köze nincs hozzáIgaz, hogy jó zenék mentek, de csak ha épp mentek... Keverés, adásprocesszálás soha nem is volt. Az adás maga úgy ment, hogy többnyire csak modulálatlan vívő ment, és kb. a nap felében sikerült zenét berakni. Műsort, de egyáltalán szöveges tartalmat (habár vételkörzeten belül lakom) soha nem hallottam, de akkor ezek szerint néha-néha volt valami, csak én nem voltam rádióközelben, amikor az a havi egy adás lement.zsebradio.org volt az oldaluk, alternatív zenés-szabadon beszélgetős közösségi rádiócska volt, nem volt rossz, amikor még régen belehallgattam
Szóval szerintem szimplán érdektelenségbe fulladt ez az ügy.
drkotasz írta:Köze nincs hozzáIgaz, hogy jó zenék mentek, de csak ha épp mentek... Keverés, adásprocesszálás soha nem is volt. Az adás maga úgy ment, hogy többnyire csak modulálatlan vívő ment, és kb. a nap felében sikerült zenét berakni. Műsort, de egyáltalán szöveges tartalmat (habár vételkörzeten belül lakom) soha nem hallottam, de akkor ezek szerint néha-néha volt valami, csak én nem voltam rádióközelben, amikor az a havi egy adás lement.zsebradio.org volt az oldaluk, alternatív zenés-szabadon beszélgetős közösségi rádiócska volt, nem volt rossz, amikor még régen belehallgattam