Zoey írta:No nyomoztam egy kicsit a neten:Nem hagy nyugodni, ki kicsoda lehet. Most ugyan a Miskolc 101,6-ra pályázókat néztem meg újra. Az már biztos, hogy köztük van a Juventus, Klubrádió, Eper. És szerintem a Radiosound a Rádió 1 lesz (ahogy már mások is említették), aminek a címe megegyezik a Life Essence-szel, ami szintén pályázó, azt hiszem a tihanyi frekvenciára (azért cselesek...). A Lumala Casa sokak szerint a Sunshine Rádió, de mondjuk ezt nem tudom, honnan szedik. A Mátra Centrum és az OBS Kft. viszont még mindig homály. Bár amennyiben a Mátra Centrum Klausmann Viktorhoz közhető, rajta keresztül köze lehet ennek a Rally Rádióhoz is, hiszen ő a rally terén is jártas.
A Rádió Jam a Klubrádiót, a Hold Reklám valóban a Kék Duna, a békéscsabai frekire pályázó Telekom Hradástechnikai Kft. a Rádió 88, Life Essence >> ezt már fejtegettétek a miskolci 101,6 hír hozzászólásaiban (bár nem tudom, végül mit hoztatok ki belőle), Hello Média Kft. a Rádió 6, Flexum Média a BMC Oxygén Rádió, Partner Rádió pedig a Klubrádió (ez a Miskolc 101,6-nál is volt)
Más valamit tudtok ezeken kívül??
Biztos nincs értelme ennek a folyamatos keresésnek, hiszen úgysem tudunk meg semmi újat. De nem értem, miért kell ezt ennyire titkolni (mármint hogy melyik pályázó kit takar). Nem hogy kiírnák kerek-perec, hogy kik konkrétan a pályázók. Ok, az ORTT nem adhatja ki, még ha tudja is. Aztán végül meg se fogjuk tudni, kik lehettek, csak azt, aki nyer... de az meg még hol van...
Bocs, unatkoztam...