RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#51961  Szerző: donder

Szerintetek ki legyen a kukori új "nője"?? :D
Peller M. vagy Orosz B.??
 #51935  Szerző: roberto

Valóban egy évig ez ment? Mert én csak július óta figyelgetem. Jó, amúgy nem rossz az alapötlet, hogy partyműsor szombaton is, mert ezt pl hiányolom a két nagynál, de hogy ugyanaz a sorrend...az elején
 #51934  Szerző: lambda

roberto írta:Múlt hétvégén is hallgattam. Mintha módosítottak volna rajta. Azt hiszem már nem volt a disco electrique, csak a gramophonedzie, meg we speak no americano. De az ugyanígy egymás után :D
Valóban változás történt 1 év után! :D Mellesleg amióta a We no speak americano bekerült a Gramophonedzie és a Yolanda Be Cool egymás után jön, annyi történt, hogy kiszedték a Disco Electrique-t, ez Ableton Live-ban 1 klikk! :) Egy biztos, ameddig ez a két dal bent lesz a tízben tuti hogy egymás után jön majd 8 után szombatonként! :D
Vicccccccccc! :D
Egyébként nem csak a szombat ilyen, a disco's hit minden estéje szinte! Csak nézz meg a tracklistákat!
Szerdánként például ezekkel a blokkokkal mindig találkozol (legalábbis több hónapja):
DCUP and Yolanda Be Cool:We no speak Americano
Ron Caroll:Bump to dis
Fedde Le Grand:Back and Forth

illetve:

Bingo Players:Devotion
ATFC:Tell you y
Riva Starr:I was drunk
Canard,Soneec,Lauer ft Robert Owens:Making of you
Mindig ebben a sorrendben!

Szintén ViCCCCCCCC! :D
 #51920  Szerző: roberto

Múlt hétvégén is hallgattam. Mintha módosítottak volna rajta. Azt hiszem már nem volt a disco electrique, csak a gramophonedzie, meg we speak no americano. De az ugyanígy egymás után :D
 #51897  Szerző: lambda

roberto írta:Sziasztok!
Valaki írta még pár héttel ezelőtt, hogy egy ideje ugyanaz a kezdési sorrend a szombat esti műsorban 8tól. Így elkezdtem figyelni egy ideje, és tényleg :D
Ráadásul az egy lista féle nem? :D
Bizony, több mint egy évig ez a két zene ment egymás után szombat este 8 órát követően! Nevetséges!
Ravasz, ha te már ennyire pártolod a rádiót, szerinted ez okés???? Véleményem szerint nagyon nem!
Zolee(ractive) írta:Az oké, hogy nem csak a legeslegújabb számok szólnak folyamatosan, de mi alapján megy borzasztóan kiemelt rotációban Rihanna: Russian Roulette? Vagy Beyonce: Sweet Dreams? Azt megértem, ha az újdonságokat ronggyá játszák, mert ez a bevett gyakorlat mindenhol, ezt már tárgyaltuk, de hogy kb. 10-20 számmal is ugyanezt csinálják... Nyomják inkább a Te Amo-t meg a Rude Boy-t, sőőőt, ha tényleg igazi mai slágereket játszanának, akkor már rég az Eminemmel közös száma menne Rihannának. És ha megnézzük akár egy közép-európai "mai slágereket" játszó rádiónak a listáját (pl. Europa2), akkor láthatjuk, hogy amiket mi kapunk, azok még jó szándékkal is a tegnap slágerei...
Itt az újdonságokat nagyon későn veszik be a repertoárba, még a többi rádióhoz képest is! Szóval itt igazi értelemben vett mai zene szinte nincs is! Szintén nevetséges
Gabeedj írta:A rádió 1 elég silány ami a zenei válogatást jellemzi és hát van pár nem oda való menő manó.Pl Báránytól és az ő szopjon le szövegétől falra tudok mászni,mert sajna ez a menő és sok embert ezt tartja az igazi etalonnak
!
Szívemből szóltál! De ahogy én észrevettem már halványul a bárány féle régi fény! Igazán mehetnének már ezek a disco's hitesek a levesbe! És jöhetne új emberekkel egy új műsor ez helyett, ez már halál unalmas! Arról nem beszélve, hogy szintén ugyanazok a zenék ugyanabban a sorrendben! :D Na ne már!
 #51591  Szerző: Gabeedj

A rádió 1 elég silány ami a zenei válogatást jellemzi és hát van pár nem oda való menő manó.Pl Báránytól és az ő szopjon le szövegétől falra tudok mászni,mert sajna ez a menő és sok embert ezt tartja az igazi etalonnak
 #51556  Szerző: Rádiós

Ennyi erővel még pár száz dallal össze lehetne hozni. Mindenképp azonosságot akartak csupán keresni.
 #51500  Szerző: djlacee

LuciFerko írta:vagy: Lady Gaga - Alejandro (ami nem is rossz)
Már hallottam a Rádió1-en
 #51496  Szerző: LuciFerko

vagy: Lady Gaga - Alejandro (ami nem is rossz)
  • 1
  • 368
  • 369
  • 370
  • 371
  • 372
  • 482