RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#51963  Szerző: SzD

donder írta:Szerintetek ki legyen a kukori új "nője"?? :D
Peller M. vagy Orosz B.??
Ez is érdekes "verseny" volt. Egy adást sem hallottam, tehát nem tudom, hogy ki milyen volt. (Túl jónak azért nem kellett lenni, mert nem éppen magas a mérce.) De amikor láttam, hogy vannak "civilek" meg celebek, akkor valahogy lett egy olyan sejtésem, hogy esélye sincs a celebekkel szemben senkinek. Hiába jó, tehetséges, a celeb meg nem ér semmit... akkor sincs semmi sansza. Aztán láss csodát, beigazolódott a sejtésem.
 #51961  Szerző: donder

Szerintetek ki legyen a kukori új "nője"?? :D
Peller M. vagy Orosz B.??
 #51935  Szerző: roberto

Valóban egy évig ez ment? Mert én csak július óta figyelgetem. Jó, amúgy nem rossz az alapötlet, hogy partyműsor szombaton is, mert ezt pl hiányolom a két nagynál, de hogy ugyanaz a sorrend...az elején
 #51934  Szerző: lambda

roberto írta:Múlt hétvégén is hallgattam. Mintha módosítottak volna rajta. Azt hiszem már nem volt a disco electrique, csak a gramophonedzie, meg we speak no americano. De az ugyanígy egymás után :D
Valóban változás történt 1 év után! :D Mellesleg amióta a We no speak americano bekerült a Gramophonedzie és a Yolanda Be Cool egymás után jön, annyi történt, hogy kiszedték a Disco Electrique-t, ez Ableton Live-ban 1 klikk! :) Egy biztos, ameddig ez a két dal bent lesz a tízben tuti hogy egymás után jön majd 8 után szombatonként! :D
Vicccccccccc! :D
Egyébként nem csak a szombat ilyen, a disco's hit minden estéje szinte! Csak nézz meg a tracklistákat!
Szerdánként például ezekkel a blokkokkal mindig találkozol (legalábbis több hónapja):
DCUP and Yolanda Be Cool:We no speak Americano
Ron Caroll:Bump to dis
Fedde Le Grand:Back and Forth

illetve:

Bingo Players:Devotion
ATFC:Tell you y
Riva Starr:I was drunk
Canard,Soneec,Lauer ft Robert Owens:Making of you
Mindig ebben a sorrendben!

Szintén ViCCCCCCCC! :D
 #51920  Szerző: roberto

Múlt hétvégén is hallgattam. Mintha módosítottak volna rajta. Azt hiszem már nem volt a disco electrique, csak a gramophonedzie, meg we speak no americano. De az ugyanígy egymás után :D
 #51897  Szerző: lambda

roberto írta:Sziasztok!
Valaki írta még pár héttel ezelőtt, hogy egy ideje ugyanaz a kezdési sorrend a szombat esti műsorban 8tól. Így elkezdtem figyelni egy ideje, és tényleg :D
Ráadásul az egy lista féle nem? :D
Bizony, több mint egy évig ez a két zene ment egymás után szombat este 8 órát követően! Nevetséges!
Ravasz, ha te már ennyire pártolod a rádiót, szerinted ez okés???? Véleményem szerint nagyon nem!
Zolee(ractive) írta:Az oké, hogy nem csak a legeslegújabb számok szólnak folyamatosan, de mi alapján megy borzasztóan kiemelt rotációban Rihanna: Russian Roulette? Vagy Beyonce: Sweet Dreams? Azt megértem, ha az újdonságokat ronggyá játszák, mert ez a bevett gyakorlat mindenhol, ezt már tárgyaltuk, de hogy kb. 10-20 számmal is ugyanezt csinálják... Nyomják inkább a Te Amo-t meg a Rude Boy-t, sőőőt, ha tényleg igazi mai slágereket játszanának, akkor már rég az Eminemmel közös száma menne Rihannának. És ha megnézzük akár egy közép-európai "mai slágereket" játszó rádiónak a listáját (pl. Europa2), akkor láthatjuk, hogy amiket mi kapunk, azok még jó szándékkal is a tegnap slágerei...
Itt az újdonságokat nagyon későn veszik be a repertoárba, még a többi rádióhoz képest is! Szóval itt igazi értelemben vett mai zene szinte nincs is! Szintén nevetséges
Gabeedj írta:A rádió 1 elég silány ami a zenei válogatást jellemzi és hát van pár nem oda való menő manó.Pl Báránytól és az ő szopjon le szövegétől falra tudok mászni,mert sajna ez a menő és sok embert ezt tartja az igazi etalonnak
!
Szívemből szóltál! De ahogy én észrevettem már halványul a bárány féle régi fény! Igazán mehetnének már ezek a disco's hitesek a levesbe! És jöhetne új emberekkel egy új műsor ez helyett, ez már halál unalmas! Arról nem beszélve, hogy szintén ugyanazok a zenék ugyanabban a sorrendben! :D Na ne már!
 #51591  Szerző: Gabeedj

A rádió 1 elég silány ami a zenei válogatást jellemzi és hát van pár nem oda való menő manó.Pl Báránytól és az ő szopjon le szövegétől falra tudok mászni,mert sajna ez a menő és sok embert ezt tartja az igazi etalonnak
 #51556  Szerző: Rádiós

Ennyi erővel még pár száz dallal össze lehetne hozni. Mindenképp azonosságot akartak csupán keresni.
 #51500  Szerző: djlacee

LuciFerko írta:vagy: Lady Gaga - Alejandro (ami nem is rossz)
Már hallottam a Rádió1-en
  • 1
  • 368
  • 369
  • 370
  • 371
  • 372
  • 482