Hmm. Úgy látszik, a szakemberek (úgy általában véve, különös tekintettel a médiásokra) hihetetlen szakmai tudással és tapasztatalattal születnek, amit ellesni, megtanulni nem lehet tőlük, mert ez csak úgy kialakulCicoo, ne legyél demagóg!!!
Egy részét a dolgoknak el lehet lesni, meg lehet tanulni, de az én véleményem szerint van egy olyan része a dolognak, amit nem. Erre tényleg születni kell. Rá kell érezni bizonyos dolgokra, azt pedig nem lehet megtanulni. Ha tanulsz, lehetsz átlagos, akár még jól is csinálhatod, azonban ha ennél jobb vagy, akkor már van valami olyan pluszod, ami a többieknek nincs.
Tomee-val nagyvonalakban egyetértek. @Akva: Nyilván a programigazgatás több fizetéssel jár és jó maga a poszt is, főleg egy ilyen nagy nevű Rádióban, mint a Roxy. De ha nem egyezik a stratégia a tulajdonosékkal, ha ők irányítanak, akkor ez egy bábszerep. Ki-ki döntse el maga, hogy akarja-e ezt vagy sem. Én magam részéről úgy érezném, hogy nem az én elképzeléseim dominálnak, úgyhogy megköszönném a lehetőséget és visszautasítanám.Alapfelállásban a tulajnak semmi köze a rádióhoz, a dolga csak, hogy számolja a pénzt, vagy ha ez nincs, akkor keresse meg a megfelelő embert a megfelelő helyre és cseréljen!
Alapvetően nem ismerem WB-t, kapcsolatba kerültünk a hétvégével kapcsolatban és voltak is ötleteim rá. Már-már meg is egyeztünk, az egyetlen gond a vasárnapi műsor volt. Szerintem oda olyat találtam ki, ami abszolút illet volna a hétvégébe, feldobta volna a rádiót, Roxy-s lett volna, mégsem jutottunk egyezségre, mert nem élő lett volna. Ehelyett még most sincs semmi, ha jól tudom hétvégén délután. (ha van elnézést, javítsatok ki).
A zene már teljesen más kérdés, szerintem abszolút nem Roxy-s össze-visszaság és több hallgatót veszít, mint nyer.