RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#52737  Szerző: szemilan

Hát valami biztosan lesz. Kérdés ki.
Előbb vagy utóbb megtudjuk!
 #52731  Szerző: Rádiós

Nem véletlenül került le a weblapról BG. Majd a Juventus részéről valaki biztosan ad pontos közleményt hogy lesz tovább.
 #52712  Szerző: ravasz

olvaso1 írta: Ha Gábor tényleg nem lesz már, azt nyílván már több hete tudják (akár több hónapja is) és akkor már nagy valószínűséggel felvehettek másik embert helyette. És ha ugyanúgy megy tovább a műsor, akkor szerintem indokolatlan lenne 3-4 hetet várni, hogy megszólalhasson az új műsorvezető.

Valaki esetleg tud arról, hogy valamelyik másik rádiótol távozott volna egy műsorvezető?
Én arra tippelek, hogy a hallgatottsági eredmények - mostanában szoktak kijönni - nem igazán tetszettek a programigazgatónak. Már májusról júniusra vesztettek vagy 50.000 hallgatót, (holott április-májusban még ha jól tudom - vételkörzetében - piacvezető, illetve második volt a Juventus) ha pedig ez a tendencia folytatódott júliusban is, akkor egyértelmű, hogy lépni kell...

A másik tippem az, hogy "fogta magát" és felmondott.

Idővel úgyis kiderül.
 #52710  Szerző: szemilan

Barabás Bea tartotta a frontot hétköznap reggel
Most éppen Dénes Tamás helyett van.
Tomi még nem került le a honlapról És remélem nem is fog!!
Épp elég volt hogy az Egérutat "elvették" tőle.

Nah de, ha Gábor nincs többé...akkor az a kérdés mi lesz a reggeli műsorral? Vagy megy tovább Juventus Reggel Petrával és /új műsorvezetővel/ című dolog lesz?
Vagy kitalálnak valami teljesen újat?
Ha Gábor tényleg nem lesz már, azt nyílván már több hete tudják (akár több hónapja is) és akkor már nagy valószínűséggel felvehettek másik embert helyette. És ha ugyanúgy megy tovább a műsor, akkor szerintem indokolatlan lenne 3-4 hetet várni, hogy megszólalhasson az új műsorvezető.

Valaki esetleg tud arról, hogy valamelyik másik rádiótol távozott volna egy műsorvezető?
 #52709  Szerző: szemilan

Zoey írta:
ravasz írta:
olvaso1 írta:Felmerült ez a dolog, hogy Gábor már nincs a rádiónál..(lekerült a honlapról...) Tegyük fel, ha a feltételezés igaz, akkor ki jönne a helyére?
Valaki a jelenlegi műsorvezetőkböl??, Vagy valaki teljesen új?
(Pordán) Petra és Gábor is teljesen "új" volt, miután Gaják Petra átment a Slágerhez. Petra ha jól tudom a Cool FM-ből, Gábor pedig a Rádió Plusztól ment át. Volt egyébként egy 3-4 hetes "szünet" a két műsor között, akkor Barabás Bea tartotta a frontot hétköznap reggel.

Gondolom keresnek valaki mást Petra mellé, ő nagyon tehetséges.
Azért fura nekem, hogy viszonylag sok embertől válik meg mostanában a Juventus. Már maga az is érdekes számomra, hogy egy ilyen nagy hálózatos rádióban alig van műsorvezető, hírszerkesztő a többi rádióhoz képest... Kíváncsi vagyok, ki lesz helyettük, ha valóban otthagyták a Juventust.

Petra elvileg már lesz a jövő héten.

Én ezt a kevés műsorvezető-t a pályázatokra tudom visszavezetni. kell a pénz, illetve nem akartak több műsorvezetőt,még nem biztos a helyzet. Aztán ha minden freki ok és biztos, akkor jöheta beruházás.
Vagy a másik, hogy valaki egész komolyan zsebeli a pénzt...
 #52708  Szerző: Zoey

ravasz írta:
olvaso1 írta:Felmerült ez a dolog, hogy Gábor már nincs a rádiónál..(lekerült a honlapról...) Tegyük fel, ha a feltételezés igaz, akkor ki jönne a helyére?
(Pordán) Petra és Gábor is teljesen "új" volt, miután Gaják Petra átment a Slágerhez. Petra ha jól tudom a Cool FM-ből, Gábor pedig a Rádió Plusztól ment át. Volt egyébként egy 3-4 hetes "szünet" a két műsor között, akkor Barabás Bea tartotta a frontot hétköznap reggel.

Azért fura nekem, hogy viszonylag sok embertől válik meg mostanában a Juventus. Már maga az is érdekes számomra, hogy egy ilyen nagy hálózatos rádióban alig van műsorvezető, hírszerkesztő a többi rádióhoz képest... Kíváncsi vagyok, ki lesz helyettük, ha valóban otthagyták a Juventust.
 #52691  Szerző: ravasz

#52690  Szerző: szemilan

Felmerült ez a dolog, hogy Gábor már nincs a rádiónál..(lekerült a honlapról...) Tegyük fel, ha a feltételezés igaz, akkor ki jönne a helyére?
 #52687  Szerző: szemilan

Gabeedj írta:Mondjuk Juventus kicsit el kezdett kapkodni és igazából azonosult a Slágeros értékekkel és bevallom jobban is tudják azt kamatoztatni én mondjuk ha tudok szívesebben hallgatom őket mint Neot vagy Classot!AZért néhat udnak meglepni.Bár aza is igaz,hogy nagyon sok lett a nyöszörgős zene és nem áll jól nekik.Egy Juventus rádiót hallgató nem ezt várja egy Juventustól!Mindig a pörgés és fiatalos és meg újuló rádiót várja el ami jellemezte a Juventust az évek során.AJ uventus rádiónak nem szabad el pestiesedni,ha így fogalmazhatok,mert ez a rádió vidékről indult ne feledjük,méghozzá a Balatonról 92 ben!Ezt a lakosság többsége itt vidéken mégm indig megemlegeti ,hogy (bezzeg a Juventus az jó rádió volt stb)! a Juventust olyan "vidékies" barát rádiónak is lehetne mondani vagyis elfogadják az emberek.Tehát nekik szükségük lenne a meg újulásra és remélem sikerülni is fog nekik főleg a 89,5 ös freki miatt is hiszen annak pályázatát is hamarosan ki irják majd!HA tudtok bármilyen hírt Juvéval kapcsolatban írjátok le.Nem titkolom a kedvenc adóm volt és minden érdekel a rádióval kapcsolatba!Gáborék műsora szerethetőbb volt különben mint a Boroskáék csapata

Benézel ide gyakran és ha van új hír, akkor elolvasod kommenteled. :)
Akáér kérhetsz is E-mail értesítőt! (hozzászólás alatt.)
 #52683  Szerző: szemilan

Pasa írta:
ravasz írta:http://juventus.hu/2010/08/ezt-igy-hogy/
Ez de gonosz...
Illetlen nevű fiú :D
Tessék, most süllyedtek borosbocskoros szintre! Ezzel viccelni, hááát, szóval egyszerűen parasztság.
Amúgy meg a legjobb időjós a Reisz András, minden tekintetben. :yes:

Hát igen...ez a borosbocskor szintje.
  • 1
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 260