Hát valami biztosan lesz. Kérdés ki.
Előbb vagy utóbb megtudjuk!
Előbb vagy utóbb megtudjuk!
olvaso1 írta: Ha Gábor tényleg nem lesz már, azt nyílván már több hete tudják (akár több hónapja is) és akkor már nagy valószínűséggel felvehettek másik embert helyette. És ha ugyanúgy megy tovább a műsor, akkor szerintem indokolatlan lenne 3-4 hetet várni, hogy megszólalhasson az új műsorvezető.Én arra tippelek, hogy a hallgatottsági eredmények - mostanában szoktak kijönni - nem igazán tetszettek a programigazgatónak. Már májusról júniusra vesztettek vagy 50.000 hallgatót, (holott április-májusban még ha jól tudom - vételkörzetében - piacvezető, illetve második volt a Juventus) ha pedig ez a tendencia folytatódott júliusban is, akkor egyértelmű, hogy lépni kell...
Valaki esetleg tud arról, hogy valamelyik másik rádiótol távozott volna egy műsorvezető?
Barabás Bea tartotta a frontot hétköznap reggelMost éppen Dénes Tamás helyett van.
Zoey írta:ravasz írta:Azért fura nekem, hogy viszonylag sok embertől válik meg mostanában a Juventus. Már maga az is érdekes számomra, hogy egy ilyen nagy hálózatos rádióban alig van műsorvezető, hírszerkesztő a többi rádióhoz képest... Kíváncsi vagyok, ki lesz helyettük, ha valóban otthagyták a Juventust.olvaso1 írta:Felmerült ez a dolog, hogy Gábor már nincs a rádiónál..(lekerült a honlapról...) Tegyük fel, ha a feltételezés igaz, akkor ki jönne a helyére?(Pordán) Petra és Gábor is teljesen "új" volt, miután Gaják Petra átment a Slágerhez. Petra ha jól tudom a Cool FM-ből, Gábor pedig a Rádió Plusztól ment át. Volt egyébként egy 3-4 hetes "szünet" a két műsor között, akkor Barabás Bea tartotta a frontot hétköznap reggel.
Valaki a jelenlegi műsorvezetőkböl??, Vagy valaki teljesen új?
Gondolom keresnek valaki mást Petra mellé, ő nagyon tehetséges.
ravasz írta:Azért fura nekem, hogy viszonylag sok embertől válik meg mostanában a Juventus. Már maga az is érdekes számomra, hogy egy ilyen nagy hálózatos rádióban alig van műsorvezető, hírszerkesztő a többi rádióhoz képest... Kíváncsi vagyok, ki lesz helyettük, ha valóban otthagyták a Juventust.olvaso1 írta:Felmerült ez a dolog, hogy Gábor már nincs a rádiónál..(lekerült a honlapról...) Tegyük fel, ha a feltételezés igaz, akkor ki jönne a helyére?(Pordán) Petra és Gábor is teljesen "új" volt, miután Gaják Petra átment a Slágerhez. Petra ha jól tudom a Cool FM-ből, Gábor pedig a Rádió Plusztól ment át. Volt egyébként egy 3-4 hetes "szünet" a két műsor között, akkor Barabás Bea tartotta a frontot hétköznap reggel.
Gondolom keresnek valaki mást Petra mellé, ő nagyon tehetséges.
olvaso1 írta:Felmerült ez a dolog, hogy Gábor már nincs a rádiónál..(lekerült a honlapról...) Tegyük fel, ha a feltételezés igaz, akkor ki jönne a helyére?(Pordán) Petra és Gábor is teljesen "új" volt, miután Gaják Petra átment a Slágerhez. Petra ha jól tudom a Cool FM-ből, Gábor pedig a Rádió Plusztól ment át. Volt egyébként egy 3-4 hetes "szünet" a két műsor között, akkor Barabás Bea tartotta a frontot hétköznap reggel.
Gabeedj írta:Mondjuk Juventus kicsit el kezdett kapkodni és igazából azonosult a Slágeros értékekkel és bevallom jobban is tudják azt kamatoztatni én mondjuk ha tudok szívesebben hallgatom őket mint Neot vagy Classot!AZért néhat udnak meglepni.Bár aza is igaz,hogy nagyon sok lett a nyöszörgős zene és nem áll jól nekik.Egy Juventus rádiót hallgató nem ezt várja egy Juventustól!Mindig a pörgés és fiatalos és meg újuló rádiót várja el ami jellemezte a Juventust az évek során.AJ uventus rádiónak nem szabad el pestiesedni,ha így fogalmazhatok,mert ez a rádió vidékről indult ne feledjük,méghozzá a Balatonról 92 ben!Ezt a lakosság többsége itt vidéken mégm indig megemlegeti ,hogy (bezzeg a Juventus az jó rádió volt stb)! a Juventust olyan "vidékies" barát rádiónak is lehetne mondani vagyis elfogadják az emberek.Tehát nekik szükségük lenne a meg újulásra és remélem sikerülni is fog nekik főleg a 89,5 ös freki miatt is hiszen annak pályázatát is hamarosan ki irják majd!HA tudtok bármilyen hírt Juvéval kapcsolatban írjátok le.Nem titkolom a kedvenc adóm volt és minden érdekel a rádióval kapcsolatba!Gáborék műsora szerethetőbb volt különben mint a Boroskáék csapata
Pasa írta:ravasz írta:http://juventus.hu/2010/08/ezt-igy-hogy/Tessék, most süllyedtek borosbocskoros szintre! Ezzel viccelni, hááát, szóval egyszerűen parasztság.
Ez de gonosz...
Illetlen nevű fiú
Amúgy meg a legjobb időjós a Reisz András, minden tekintetben.