RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#53046  Szerző: csokie

Más: Ha tényleg "változatos" és "fiatalos" a Rádió1, akkor miért nem játszák a VIVA TV-n menő zenéket is?
Megint más: A Debreceni Rádió 1-et állandóan csapkodja valami a 92.4-en. Még Debrecenben is néha belever. A másik meg a Budapesti. :D Gödöllőnél kicsapja totál a FUNRADIO 104. Jól ki vannak osztva a frekik, mondhatom...
 #53041  Szerző: csattila

Rádió 1 facebookos oldaláról:

"Üdvözlet: Szekszárd, Baja, Paks és Dunaföldvár! Mától négy új frekvencián fogható a Rádió 1. Hol keressétek a rádión? Kattintsatok az "Adatok" fülre itt a rajongói oldalon!"
 #53036  Szerző: mlaszlo

donder írta:Semmi elbúcsúzás, vagy 1 perces csend? Semmi? :mellow:
Én kb. este 11-től hallgattam, akkor végig zene volt szignálokkal, majd éjfél után nem sokkal ez a váltás. Nem volt semmi csend se, egyszercsak átváltottak a Rádió1 központi műsorára. Nem tudom hogy délután vagy 11 előtt volt-e esetleg valami búcsúműsor.
A helyi reklámblokkok előtt és a híreknél a szignálban "Alisca Rádió1"-et mondanak, ezt leszámítva csak sima Rádió1-es szignálok mentek.
Az Aliscát nem igazán hallgattam, hogy mennyi hirdető volt, de ma reggel a Kukoriban az induláshoz képest elég szépen volt helyi reklám és a műsorban köszöntötték a 4 új frekvencia hallgatóit is. A női műsorvezető pedig Peller Mariann lett.
 #53031  Szerző: donder

Semmi elbúcsúzás, vagy 1 perces csend? Semmi? :mellow:
 #52992  Szerző: nyikolaj

Nem olyan rossz az a R1.
Csak nekem a vételkörzeti térképük nem tetszik.
Minek kell egymás mellé 2 karikát tenni?!
Van a R1-es karika,meg mellette van a terjedési hullámkarikák
Szerintem csak a helyet foglalja valamelyik....
Szegény Szolnoknak csak R1-es karika jutott.
És akkor hol lesz rajta még Szekszárd?
Csak szorítanak neki is helyett....
 #52991  Szerző: ravasz

nyikolaj írta:Így volt a váltás?
Hány órakor?
Éjfél után 1 perccel.

Alisca music menü -- Oceana Cry Cry -- majd félbeszakad, Rádió1
 #52990  Szerző: nyikolaj

Így volt a váltás?
Hány órakor?
 #52183  Szerző: ravasz

Valaki írta korábban, hogy hadilábon állnak a dalcímekkel...

A legújabb gyöngyszem: Amy McDonalds - This is the life. Ez így szerepel a weblapon, a streamben és így is konfolják.

Pedig Amy Macdonald. Végül is mindegy... csak azé' ne reklámozzunk már gyorsétteremláncot. :D
  • 1
  • 367
  • 368
  • 369
  • 370
  • 371
  • 482