RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#53041  Szerző: csattila

Rádió 1 facebookos oldaláról:

"Üdvözlet: Szekszárd, Baja, Paks és Dunaföldvár! Mától négy új frekvencián fogható a Rádió 1. Hol keressétek a rádión? Kattintsatok az "Adatok" fülre itt a rajongói oldalon!"
 #53036  Szerző: mlaszlo

donder írta:Semmi elbúcsúzás, vagy 1 perces csend? Semmi? :mellow:
Én kb. este 11-től hallgattam, akkor végig zene volt szignálokkal, majd éjfél után nem sokkal ez a váltás. Nem volt semmi csend se, egyszercsak átváltottak a Rádió1 központi műsorára. Nem tudom hogy délután vagy 11 előtt volt-e esetleg valami búcsúműsor.
A helyi reklámblokkok előtt és a híreknél a szignálban "Alisca Rádió1"-et mondanak, ezt leszámítva csak sima Rádió1-es szignálok mentek.
Az Aliscát nem igazán hallgattam, hogy mennyi hirdető volt, de ma reggel a Kukoriban az induláshoz képest elég szépen volt helyi reklám és a műsorban köszöntötték a 4 új frekvencia hallgatóit is. A női műsorvezető pedig Peller Mariann lett.
 #53031  Szerző: donder

Semmi elbúcsúzás, vagy 1 perces csend? Semmi? :mellow:
 #52992  Szerző: nyikolaj

Nem olyan rossz az a R1.
Csak nekem a vételkörzeti térképük nem tetszik.
Minek kell egymás mellé 2 karikát tenni?!
Van a R1-es karika,meg mellette van a terjedési hullámkarikák
Szerintem csak a helyet foglalja valamelyik....
Szegény Szolnoknak csak R1-es karika jutott.
És akkor hol lesz rajta még Szekszárd?
Csak szorítanak neki is helyett....
 #52991  Szerző: ravasz

nyikolaj írta:Így volt a váltás?
Hány órakor?
Éjfél után 1 perccel.

Alisca music menü -- Oceana Cry Cry -- majd félbeszakad, Rádió1
 #52990  Szerző: nyikolaj

Így volt a váltás?
Hány órakor?
 #52183  Szerző: ravasz

Valaki írta korábban, hogy hadilábon állnak a dalcímekkel...

A legújabb gyöngyszem: Amy McDonalds - This is the life. Ez így szerepel a weblapon, a streamben és így is konfolják.

Pedig Amy Macdonald. Végül is mindegy... csak azé' ne reklámozzunk már gyorsétteremláncot. :D
 #51963  Szerző: SzD

donder írta:Szerintetek ki legyen a kukori új "nője"?? :D
Peller M. vagy Orosz B.??
Ez is érdekes "verseny" volt. Egy adást sem hallottam, tehát nem tudom, hogy ki milyen volt. (Túl jónak azért nem kellett lenni, mert nem éppen magas a mérce.) De amikor láttam, hogy vannak "civilek" meg celebek, akkor valahogy lett egy olyan sejtésem, hogy esélye sincs a celebekkel szemben senkinek. Hiába jó, tehetséges, a celeb meg nem ér semmit... akkor sincs semmi sansza. Aztán láss csodát, beigazolódott a sejtésem.
  • 1
  • 367
  • 368
  • 369
  • 370
  • 371
  • 482