Flash írta:Na jó, egy 60 IQ-val rendelkezővel felesleges vitatkozni, ezért mostantól figyelembe sem veszem az idióta megnyilvánulásaidat. Amúgy eldönthetnéd már, hogy itt maradsz vagy tényleg elhúzol a picsába és nem írsz többé ide! Hidd el, a kutyának sem hiányoztál, amíg nem írtál, nem siratott meg senki, hogy jajj szegény 12 éves Norbika elment innen és nem kell olvasnunk a borzalmas, helyesírási hibákkal teli ökörségeit...
Többieknek meg üzenem, hogy ne higgyetek el ennek a szerencsétlennek SEMMIT(!!!), a Jovános hírt kitalálta (utánajártam a dolognak), Jován továbbra is a Rise FM zenei igazgatója!
Huuuu ezt a 20 IQ-val rendelkező ember mondja! Bizonyítsd be, hogy igazat mondasz én is bebizonyítom a barátaimnak, mondjuk Jeeknek és Lacee-nak, és ők megmondják, hogy hiteles ok?
DE te bizonyítsd be mindenkinek, én a barátaimnak üzentem ezt nem neked, szóval neked semmit nem fogok bizonyítgatni.
12 éves??? Tételezzük fel annyi vagyok (amúgy nem), de akkor te mennyi lennél? Legalább is értelmi szintben!
Bunkóságban 100%ot eléred, ezért gratulálnom is kell neked, de azért azt ne várd, hogy LEsüllyedek a te szintedre!
Ja és ha bárkit felkavartam most elnézést nem akartam!
Na én lezárom ezt az esetet, mert kezd magánjellegű lenni köszönhetően egy!-(két) személynek