RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#5625  Szerző: Flash

Ez az SMS-es dolog számomra is fura. Amikor ugyanis a Jani nyomja a Kivit, akkor szinte csak a fórumról olvas be üzeneteket, mivel nyilván nem érkezik SMS...

A rotáció viszont havi rendszerességgel frissül, jelenleg is 200-250 zene van rotációban. Na meg nem hallasz Madonnát meg egyéb idegesítő szarokat...
 #5622  Szerző: rsite1

Tényleg nem hasonlítgatnám a Roxyt a RiseFm-el, na de nem kell elájulni egyiktől sem.
A RiseFm egy igénytelen szar. A rotáció alig frissül, a megszólalások felvételről mennek, és ami a legbosszantóbb,
hogy az összes SMS, amit beolvasnak, kamu. Ki a fasz írna a RiseFm-nek két oldalas SMS-t? Senki.

Ilyen SMS-t olvasott ma be Világ Péter:

"Szia RiseFM! Titeket hallgatlak egész nap, nagyon jó a zenétek. A srácokkal is ezt hallgatjuk.
Még nyáron találtam a rádióra, azóta csak ez megy. Ajánlom is mindenkinek. Üdvözlettel, Laci."

Ilyet szerintetek ír egy ember? Vicc a köbön.

A Roxy ugyanez, csak még egy lapát szarral rosszabb.
 #5619  Szerző: Flash

Lehet, hogy van ennél jobb rádió, na de ne viccelj, a ROXY? Az ma jelenleg az ország LEGSZARABB rádiója... És nem csak az én véleményem szerint. Az meg, hogy te nem streamen hallgatsz rádiót, a te dolgod. Viszont a fiatalok ma már nem FM rádiókat hallgatnak, hanem neten keresnek rádiókat, ami olyan zenéket játszik, amely hozzájuk közel áll. Én pl meg nem tudom neked mondani, hogy mikor hallgattam utoljára FM rádiót huzamosabb ideig. Ha nagyon unatkozom, akkor végigszörfölök az összes FM adón 5 perc alatt, és ennyi. Ugyanis a magyar rádiók és televíziók 99%-a annyira igénytelen, hogy nézhetetlen / hallgathatatlan.
 #5608  Szerző: LewyDee

Sziasztok!

Sokan dicséritek a Rájz FM-et, de nem értem miért. Van annál jobb rádió is. Pl a Roxy. Nyáron lent voltam a balatonon és hallgattam a rise-t a reggeli locsogás-picsogástól felállt a hátamon a szőr, egyszerűen hallgathatatlan volt, még a danubiuson sem mondanak ennyi marhaságot pedig az sincs a toppon.:) Roxyn legalább nincs fölösleges ugatás, és én még sosem hallottam hogy ugrált volna a zene. Rise egy idényrádió, csak balatonon fogható. Ahol télire eléggé megcsappan a hallgatottsága. Vajon túléli ezt? Én neten nem hallgatok rádiót, mert az már nem rádió, hanem csak egy stream! Rádió pedig kocsiba kell ne legyen unalmas az út.
 #5356  Szerző: Norby

LuciFerko írta:az iq fightet folytassátok privátban. köszi.
bocsi
 #5355  Szerző: LuciFerko

az iq fightet folytassátok privátban. köszi.
 #5348  Szerző: Norby

Flash írta:Na jó, egy 60 IQ-val rendelkezővel felesleges vitatkozni, ezért mostantól figyelembe sem veszem az idióta megnyilvánulásaidat. Amúgy eldönthetnéd már, hogy itt maradsz vagy tényleg elhúzol a picsába és nem írsz többé ide! Hidd el, a kutyának sem hiányoztál, amíg nem írtál, nem siratott meg senki, hogy jajj szegény 12 éves Norbika elment innen és nem kell olvasnunk a borzalmas, helyesírási hibákkal teli ökörségeit...

Többieknek meg üzenem, hogy ne higgyetek el ennek a szerencsétlennek SEMMIT(!!!), a Jovános hírt kitalálta (utánajártam a dolognak), Jován továbbra is a Rise FM zenei igazgatója!
Huuuu ezt a 20 IQ-val rendelkező ember mondja! Bizonyítsd be, hogy igazat mondasz én is bebizonyítom a barátaimnak, mondjuk Jeeknek és Lacee-nak, és ők megmondják, hogy hiteles ok?
DE te bizonyítsd be mindenkinek, én a barátaimnak üzentem ezt nem neked, szóval neked semmit nem fogok bizonyítgatni.
12 éves??? Tételezzük fel annyi vagyok (amúgy nem), de akkor te mennyi lennél? Legalább is értelmi szintben!
Bunkóságban 100%ot eléred, ezért gratulálnom is kell neked, de azért azt ne várd, hogy LEsüllyedek a te szintedre!
Ja és ha bárkit felkavartam most elnézést nem akartam!
Na én lezárom ezt az esetet, mert kezd magánjellegű lenni köszönhetően egy!-(két) személynek
 #5343  Szerző: Flash

Na jó, egy 60 IQ-val rendelkezővel felesleges vitatkozni, ezért mostantól figyelembe sem veszem az idióta megnyilvánulásaidat. Amúgy eldönthetnéd már, hogy itt maradsz vagy tényleg elhúzol a picsába és nem írsz többé ide! Hidd el, a kutyának sem hiányoztál, amíg nem írtál, nem siratott meg senki, hogy jajj szegény 12 éves Norbika elment innen és nem kell olvasnunk a borzalmas, helyesírási hibákkal teli ökörségeit...

Többieknek meg üzenem, hogy ne higgyetek el ennek a szerencsétlennek SEMMIT(!!!), a Jovános hírt kitalálta (utánajártam a dolognak), Jován továbbra is a Rise FM zenei igazgatója!
 #5341  Szerző: Norby

Erre nem kívánok reagálni, de nem msn-en szereztem az infokat, hanem egy biztos embertől.
Amúgy marhára olvasol topicot MOD.
Mert a Roxy topicba már levázoltam a dolgokat.
Amúgy szerintem nem neked mondtam ezeket az infokat hanem a barátaimnak!
Ja és mondtam, hogy ez az én véleményem, de szerintem ezt kultúráltabb módon is kifejezhetted volna....
 #5339  Szerző: Flash

norbyka írta:
Flash írta:Na hoppácska, álljunk csak meg! Milyen hülye duma ez, hogy Jován otthagyta a Rise-t? Ha ez igaz, akkor miért bővült a zenei kínálat tegnap vagy 20-30 új zenével ismét? Itt valami nem stimmel. Meg az sem stimmel, hogy a Killer vissza akarna menni a ROXY-ba. Honnan szerzel te ilyen hülye infókat és kitől? Nyugodtan írd ki ide, hogy ki mondta ezt neked! Mert szerintem inkább az a te bajod, hogy szívből gyűlölöd a Rise FM-et a Killer miatt (ok nélkül) és kicsit ki akarsz baszni a rádióval és vele úgy, hogy ilyen marhaságokat írsz. Ha Jován már elment volna, Világi, Iller, Mák is lelépett volna már.
Nem írom le kitől tudom, mert titok, aki elhiszi elhiszi, aki nem az így járt :)
Annyit elárulok, hogy a Risenál is meg a Roxynál is van van befolyása :)
Ja és nem gyűlölöm a Rise-t csak egyszerüen igénytelennek gondolom, de ez az én véleményem.
De a Roxy nem igénytelen, ahol is 10 percenként úgy ugrálnak össze-vissza a zenék, hogy az ember beleőrül, és szarnak az egészre, az istenért sem cserélnek le azt a ratyi DCM-et egy normális programra. A Roxy maga az igényesség, ugye? Írtam Jovánnak, majd meglátjuk, mit válaszol. Egyáltalán nem lepődnék meg azon, ha azt válaszolná, hogy egy hazug kis pöcs vagy és nem igaz semmi, amit írtál. Amúgy még mindig msn-en szerzed azokat a tuti infókat?
  • 1
  • 455
  • 456
  • 457
  • 458
  • 459
  • 470