RADIOSITE Fórum

• Cool TV

#53634  Szerző: roberto

Amikor még volt élő műsoros blokk az jó volt. Nem is tudom.Szerintem úgy lenne jó valami, az lehet tv vagy rádió is, ha van rajta élő adás is. Mert ez a nyomunk egy playt valahogy nem jön be. Jó talán az After X van rajta mint élő műsor. Van egy tippem. Ha lesz VV, akkor azzal kapcs is lesz valami műsor. After VV :D
 #53630  Szerző: djlacee

Végülis a Coolon eddig is az arculattal volt a legkevesebb probléma, viszont a tartalom...
 #53629  Szerző: roberto

Ha ehhez még valami új tartalom is lesz idővel, akkor jó lesz :D
 #53628  Szerző: SzD

Viszont én akkor sem értem ezt az időpontot. A mai napot megértem, mert őszi műsorrend, stb. - bár ahogy nézem, nincsenek változások. De miért pont ekkor? Miért nem nap elején? Meg aztán se a weboldalukon, se twitteren, se facebook-on, sehol nem jelezték, hogy mi lesz. Biztos meglepinek szánták. :)
Mellesleg jó ötletnek tartom az új arculat bevezetését. Nem csak azért, mert ami eddig volt, egyáltalán nem tetszett, hanem azért is, mert már ráfért a frissítés. És ez nekem sokkal inkább tetszik, mint ami volt.
 #53626  Szerző: Mauro

Én mondtam hogy megújulnak.
 #53624  Szerző: djlacee

Új logo lett, kicsit olyan HBO-s
 #53602  Szerző: Mauro

Zeegee22 írta:
SzD írta:21:20-kor lesz nullán, akkor A Pusztító című, szilvesztersztallónés, veszlisznájpszos, állítólag nem rossz film kezdődik. Valószínűleg ezért van kint a visszaszámláló.
Amúgy jó a képed... Roger rulez! :D
Először is: Amúgy jó a képed... Roger rulez! :D:yeah: :shock: :chinese:

Másodszor: Én is gondoltam a Pusztítóra, de a filmén semmi extra promó ( a visszaszámlálásra gondolok). Szoktak így premiereket, műsorokat promózni...de ez nem annak néz ki...

Ha meg új arculat akkor miért 21:20...lehet 2 nagy dobás egyszerre ???

Végül is rövidesen kiderül, csak akkor már nem leszek fenn, reggel meló :S
Vedd fel erre jó DVD író.
;)
 #53599  Szerző: Zeegee22

SzD írta:21:20-kor lesz nullán, akkor A Pusztító című, szilvesztersztallónés, veszlisznájpszos, állítólag nem rossz film kezdődik. Valószínűleg ezért van kint a visszaszámláló.
Amúgy jó a képed... Roger rulez! :D
Először is: Amúgy jó a képed... Roger rulez! :D[/quote] :yeah: :shock: :chinese:

Másodszor: Én is gondoltam a Pusztítóra, de a filmén semmi extra promó ( a visszaszámlálásra gondolok). Szoktak így premiereket, műsorokat promózni...de ez nem annak néz ki...

Ha meg új arculat akkor miért 21:20...lehet 2 nagy dobás egyszerre ???

Végül is rövidesen kiderül, csak akkor már nem leszek fenn, reggel meló :S
 #53597  Szerző: SzD

Ez is lehet, mert a jelenlegi logo, és a számláló melletti logo között van némi hasonlóság. De, ha megújulnak, akkor miért éppen aug. 30-án 21:20-kor teszik ezt?
Na mindegy, majd kiderül.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7