Hát nem tudom, ezt gondolom a hivatalos statisztikákban mutatták ki. Én arra emlékszem, hogy mindenki Slágert hallgatott, mert épp akkor tombolt a "retroőrület". Komoly vita tört ki a Star és a Sláger között, mert addig a Star Rádiónak a budapesti helyiek között nagy volt a hallgatottsága, és ezt irigyelte meg a Hungária Rádió (ezért változtattak nevet is, mert a pályázatban még szó sem volt oldies zenékről). Persze mivel csak "döcögve" indult a Sláger (februárig 1 kHz-es mérőjel ment és KERESK.2 volt az RDS), le kellett dolgoznia ezt a hátrányát is, de szerintem az első év végére már jóval népszerűbb volt a Danubiusnál. Aztán tovább növelte az előnyét, amikor a Cappuccino átkerült ide Bumeráng néven.
Pasa írta:Bocs Pasa, de Te emlékszel rosszul nem lett az első évben piacvezető. 98-ban még a Dan vezetett. 99-ben a Sláger majd 2000-től 2003-ig ismét a Dan, ezek után már a Sláger.lali87 írta:nem jött be 8 év kellett, hogy piacvezető legyen. Az induláskor olyan volt mint a Sztár FM a 60-as 70-es évek legnagyobb zenéivel. Rétegrádió volt igaz jó vastag réteget lőttek telibe vele de nem tarolták le a piacot. A Danubius sokáig volt a legnépszerűbb rádió. Mert a jól bevált és sikeres rádiót vitték és fejlesztették tovább.Bocs, de ez tévedések sora, amit leírtál. Már 1998-ban piacvezető lett a Sláger, mert egy országos piacon addig nem létező formátumot dobott be, amit a 92.9 Star Rádiótól nyúlt le (per is volt belőle), és amire nagy volt az igény. A borosbocskor is hamar átkerült ide a Danubiusról. A Danubius pedig, ami a MR égisze alatt nagyon népszerű volt, a bukás szélére került, mivel sajnos nem vitték tovább a jól bevált és sikeres rádiót...