LuciFerko írta:jah kb erre számítottam eddig is, de ez legalább most megerősítést nyert.Ezt már az "asztalra tevés" közben is az arcunkba mondták...
LuciFerko írta: Igen, én is pont erre számítok, hogy a kisközöknél lesznek sokkal fontosabb dolgok is. És ha reálisan nézzük, bizony az idén áprilisban beadott pályázatok elbírálása eltolódhat akár január-februárig is.Az már áprilisi tréfának számítana.. Nincs valami limit, hogy meddig lehet húzni a dolgot?
jimmer írta:közelítsük meg anyagi szempontból. van 48 lejáróban lévő frekvencia. ezeknek nagy része fizetős történet, mivel kereskedelmiek. legkésőbb jövő tavasszal mind lejár. nyilván ezeket veszik előre, hiszen ha a most működőnek lejár a szerződése mielőtt kiderül hogy ki kapja meg a következő 7 évre, akkor annak le kell állnia X időre. nyilván ezt nem akarják.Igen, én is pont erre számítok, hogy a kisközöknél lesznek sokkal fontosabb dolgok is. És ha reálisan nézzük, bizony az idén áprilisban beadott pályázatok elbírálása eltolódhat akár január-februárig is.
és csak ezek után térnek rá a 2010 tavaszi és őszi pályázatokra, mivel ezek ugye nem fizetős dógok' sőt....
én nem bánnám, ha egyszerre csinálnák, utóbbira úgyis nagyon kevés induló volt, és abból a 8ból ki tudja mennyi lett formai hibás stb stb.