RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#55239  Szerző: LuciFerko

2010. október 10. 10:00 óra CrazyFM 88.7 START ;)
 #55157  Szerző: akos9277

LuciFerko írta:jah kb erre számítottam eddig is, de ez legalább most megerősítést nyert.
Ezt már az "asztalra tevés" közben is az arcunkba mondták...
 #55128  Szerző: LuciFerko

jah kb erre számítottam eddig is, de ez legalább most megerősítést nyert.
 #55122  Szerző: kerek1radio

Hello...

Annyit sikerült kiderítenem a kisközösségi frekvenciapályázatokról, hogy a Médiahatóságnál sem tudják mikor várható eredményhirdetés. Az biztos, hogy a döntéshozók, a Médiatanács tagsága még nem állt fel, vagyis először ők alakulnak meg és csak aztán következik az érdemi munka. Annyi már biztos, hogy nem a kisközösségi frekik sorsa élvezi az első számú prioritást.

Szóval, ha októberben meg is alakul a Médiatanács, leghamarabb így is csak november-december környékén lesz valami hír.
 #54976  Szerző: LuciFerko

nyikolaj írta:Csak azt nem értem,hogy a Csillagpont,és az Oxygén miért nem ad magáról valami infót :S
Ennek ellenére pont a Crazy fm-nek nincs még topicja.!
majd mindent a saját idejében ;)
 #54974  Szerző: nyikolaj

Csak azt nem értem,hogy a Csillagpont,és az Oxygén miért nem ad magáról valami infót :S
Ennek ellenére pont a Crazy fm-nek nincs még topicja.!
 #54842  Szerző: Szd96

Crazy FM Miskolc(88.7) Indulás: 2010.10.10 10:10 :D

http://www.crazyfm.hu/
 #54776  Szerző: Cicoo

LuciFerko írta: Igen, én is pont erre számítok, hogy a kisközöknél lesznek sokkal fontosabb dolgok is. És ha reálisan nézzük, bizony az idén áprilisban beadott pályázatok elbírálása eltolódhat akár január-februárig is.
Az már áprilisi tréfának számítana.. Nincs valami limit, hogy meddig lehet húzni a dolgot?
 #54749  Szerző: LuciFerko

jimmer írta:közelítsük meg anyagi szempontból. van 48 lejáróban lévő frekvencia. ezeknek nagy része fizetős történet, mivel kereskedelmiek. legkésőbb jövő tavasszal mind lejár. nyilván ezeket veszik előre, hiszen ha a most működőnek lejár a szerződése mielőtt kiderül hogy ki kapja meg a következő 7 évre, akkor annak le kell állnia X időre. nyilván ezt nem akarják.

és csak ezek után térnek rá a 2010 tavaszi és őszi pályázatokra, mivel ezek ugye nem fizetős dógok' sőt....

én nem bánnám, ha egyszerre csinálnák, utóbbira úgyis nagyon kevés induló volt, és abból a 8ból ki tudja mennyi lett formai hibás stb stb.
Igen, én is pont erre számítok, hogy a kisközöknél lesznek sokkal fontosabb dolgok is. És ha reálisan nézzük, bizony az idén áprilisban beadott pályázatok elbírálása eltolódhat akár január-februárig is.
 #54748  Szerző: jimmer

közelítsük meg anyagi szempontból. van 48 lejáróban lévő frekvencia. ezeknek nagy része fizetős történet, mivel kereskedelmiek. legkésőbb jövő tavasszal mind lejár. nyilván ezeket veszik előre, hiszen ha a most működőnek lejár a szerződése mielőtt kiderül hogy ki kapja meg a következő 7 évre, akkor annak le kell állnia X időre. nyilván ezt nem akarják.

és csak ezek után térnek rá a 2010 tavaszi és őszi pályázatokra, mivel ezek ugye nem fizetős dógok' sőt....

én nem bánnám, ha egyszerre csinálnák, utóbbira úgyis nagyon kevés induló volt, és abból a 8ból ki tudja mennyi lett formai hibás stb stb.
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 164