RADIOSITE Fórum

• IP alapú rádiózás

#55298  Szerző: Ghee

mimi írta:1 wattig elég lehetne valamilyen bejelentési kötelezettség, ami akár lehetne egy nagyon egyszerű, gyors lebonyolítású "pályázat", amit akár nem is a testület, hanem az iroda bírál el formai szabályok alapján. Nyugi, ezek még azon is elvéreznének :) Utána még néhány per is kinézne védjegybitorlás miatt.
Azért 1W-al be lehet szórni szépen egy kis területet, ha minden jól van méretezve...
 #55196  Szerző: Cicoo

mimi írta:Nyugi, ezek még azon is elvéreznének :)
Én ebben nem vagyok 100%-ig biztos.. Ha apucinak, anyucinak van elég pénze, akkor megíratják valakivel a pályázatot.. Az 1W meg szerintem csak éterszennyezésre jó, vagy az otthoni-hobbi barkács emberkéknek kipróbálni a legújabb kreálmányokat. Az Alföld közepén biztos elszólna valameddig, de ott, ahol már magasabb házak is vannak, már majdnemhogy értelmetlen. Aminek persze az lenne az eredménye, hogy mindenki azzal játszadozna, hogy meddig tudják feltekerni a teljesítményt bünti nélkül..
Amúgy meg ne adjunk ilyen ötleteket a hatóságéknak, mivel az eddigi pályázatokat se sikerült még elbírálni. Ha még ezzel is bíbelődniük kéne, soha senki nem kerülne sorra.. (Kivéve persze azokat, akik sokszámjegyű bevételt jelentenének nekik.. :roll: :sealed: )
A zenelejátszós kütyük és a szélessávú internet korszakában ez a pár tized W-os megoldás már totál értelmetlen. Sőt, szerintem a jelenlegi kisköz nevezetű szenvedés is. Kérjenek inkább valamennyivel több pénzt, de legyen egy minimálisan elérhető lakosságszám (mondjuk 1000 ember), és ne amiatt dobják vissza a pályázatokat, hogy "nincs körülhatárolt kisközösség", hanem mert megvalósíthatatlan vagy értelmetlen a tervezett program. (Mert van már olyan, vagy nyilvánvalóan a meglévő kereskedelmiek konkurenciája kíván lenni, vagy mert a pályázó előzőleg már ugyanolyan vagy gyanúsan hasonló programmal kereskedelmiként is pályázott, de elbukta, és hasonlók.) Ha valaki konstruktív és hiánypótló ötlettel áll elő, és nem nagyban akarja csinálni, az kaphasson lehetőséget! Cserébe aki látványosan nem tartja be a vállalásait, hallgathatalan minőségben sugároz (lásd az említett netrádiót: a zene üvölt, a beszéd torz és halk) azzal bátran közöljék, hogy ha egyebet nem tud elmondani, kérem kapcsolja ki. És tényleg kapcsolják is ki az ilyeneket.
 #55189  Szerző: LuciFerko

amúgy mennyi pénz levédetni pl egy nevet, műsorcímet?
 #55188  Szerző: mimi

LuciFerko írta:egy időbe azt kívántam, hogy mindenki rádiózhasson szabadon FM-en, de ezt most visszaszívom, tele lenne az éter ilyen hülyegyerekekkel :ninja:
1 wattig elég lehetne valamilyen bejelentési kötelezettség, ami akár lehetne egy nagyon egyszerű, gyors lebonyolítású "pályázat", amit akár nem is a testület, hanem az iroda bírál el formai szabályok alapján. Nyugi, ezek még azon is elvéreznének :) Utána még néhány per is kinézne védjegybitorlás miatt.
 #55182  Szerző: Cicoo

LuciFerko írta:
Cicoo írta:
LuciFerko írta:egy időbe azt kívántam, hogy mindenki rádiózhasson szabadon FM-en, de ezt most visszaszívom, tele lenne az éter ilyen hülyegyerekekkel :ninja:
Azért nem volt teljesen hülye, aki a rendszert kiagyalta. Mondjuk az igazságossága azért kétségbevonható.

Közben belehallgattam ebbe a SoundFM-be. Ez az a Pirítós című műsor van most épp, amit említettetek. A megszólalásokhoz fel kell hangosítani, hogy halld, de akkor viszont üvöltenek a zenék. Iszonyat mókás, ahogy megpróbálják lenyúlni a hivatásos műsorvezetők hanghordozását, a különböző FM rádiók reggeli műsorainak effektjeit, miközben gondot okoz nekik beolvasni a horoszkópot.
De könyörgöm... Miért nem lehet egyedi valami? Miért kell orrbaszájjba lenyúlni mindet... Így ezt max haverok hallgatják és annyi.
Mert azt hiszik, hogy menő.. Szerintem ezt még a haverok se sűrűn. Max másnaposan. De legalább a zenék vállalhatók.
 #55174  Szerző: LuciFerko

Cicoo írta:
Azért nem volt teljesen hülye, aki a rendszert kiagyalta. Mondjuk az igazságossága azért kétségbevonható.

Közben belehallgattam ebbe a SoundFM-be. Ez az a Pirítós című műsor van most épp, amit említettetek. A megszólalásokhoz fel kell hangosítani, hogy halld, de akkor viszont üvöltenek a zenék. Iszonyat mókás, ahogy megpróbálják lenyúlni a hivatásos műsorvezetők hanghordozását, a különböző FM rádiók reggeli műsorainak effektjeit, miközben gondot okoz nekik beolvasni a horoszkópot.
De könyörgöm... Miért nem lehet egyedi valami? Miért kell orrbaszájjba lenyúlni mindet... Így ezt max haverok hallgatják és annyi.
 #55173  Szerző: Cicoo

#55034  Szerző: LuciFerko

egy időbe azt kívántam, hogy mindenki rádiózhasson szabadon FM-en, de ezt most visszaszívom, tele lenne az éter ilyen hülyegyerekekkel :ninja:
 #55025  Szerző: djlacee

Na és a rádió neve? :D
 #55023  Szerző: mimi

Volt már náluk Club Rotation, Disco Shit, Cool Live, csak eredeti ötlet nem. Hogy a Pirítósból mit akarnak tovább vinni, aminek igazából a Sebestyén-Vadon-Rákóczi trió volt a lényege, sejtésem sincs. De gáz ez így nagyon, még unatkozó gyerekek hobbi-netrádiójának is.
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 99